Hoşgeldiniz  

Kemer ABD Büyükelçisi Bass: Meslektaşlarımı ve Arkadaşlarımı Buraya Gelmeleri İçin…

Semih Köken | 31 Mayıs 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer ABD Büyükelçisi Bass: Meslektaşlarımı ve Arkadaşlarımı Buraya Gelmeleri İçin…

ABD Büyükelçisi Bass: Meslektaşlarımı ve arkadaşlarımı buraya gelmeleri için cesaretlendireceğimAntalya’nın Kemer İlçesi’nde hafta sonu eşiyle tatil yapan ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass, tarihi Likya Yolu’nda yürüyüş yaptığını belirterek, “Bütün meslektaşlarımı ve arkadaşlarımı buraya gelmeleri için cesaretlendireceğim” dedi.

Kemer ABD Büyükelçisi Bass: Meslektaşlarımı ve Arkadaşlarımı Buraya Gelmeleri İçin...ABD Büyükelçisi Bass: Meslektaşlarımı ve arkadaşlarımı buraya gelmeleri için cesaretlendireceğim

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde hafta sonu eşiyle tatil yapan ABD‘nin Ankara Büyükelçisi John Bass, tarihi Likya Yolu’nda yürüyüş yaptığını belirterek, “Bütün meslektaşlarımı ve arkadaşlarımı buraya gelmeleri için cesaretlendireceğim” dedi.

BD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass, özel bir toplantı için geldiği Kemer‘in TekirovaMahallesi’ndeki Pirate’s Beach Club Otel’de eşiyle birlikte hafta sonu tatil yaptı. Bölgedeki tarihi Likya Yolu’nda 7 saatlik yürüyüş yapan Büyükelçi Bass, DHA‘nın ilçeyle ilgili sorularını yanıtladı. Siyasetle ilgili konuşmak istemediğini aktaran Büyükelçi Bass, “Mükemmel bir hafta sonu geçirdik. Çok güzel bir yer, çok güzel bir tesisti. Çok keyif aldık, hoşlandık ayrıca Türk mutfağını da tanımış olduk” dedi.

Büyükelçi Bass, Türk yemeklerinin çok iyi olduğunu ve hangisinin daha iyi olduğu noktasında seçim yapamadığını aktardı. Tatili kapsamında tarihi Likya Yolu’nda yaklaşık 7 saat süren 22 kilometrelik bir yürüyüş yaptığını anlatan Büyükelçi Bass, “Çok güzeldi.Çıralı‘dan Tekirova‘ya kadar yürüdük, manzara mükemmeldi. Her şey mükemmeldi. Yürüyüş sonunda da otelde mükemmel bir mutfak bizi bekliyordu. Bütün meslektaşlarımı ve arkadaşlarımı buraya gelmeleri için cesaretlendireceğim. Onlara tavsiyelerde bulunacağım buraya gelip bu yürüyüşü yapmaları için. ve bu güzel panoramayı ve bu güzellikleri yaşamaları için gelmeleri gerektiğini kesinlikle söyleyeceğim” diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş‘ın şampiyonluğu ile ilgili de konuşan Büyükelçi Bass, “Çok heyecanlı maçlar izledik. Şampiyonu kutlarım” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle