Hoşgeldiniz  

Kemer 23 Nisan’ı Su Parkında Eğlenerek Kutladılar

Semih Köken | 25 Nisan 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer 23 Nisan’ı Su Parkında Eğlenerek Kutladılar

23 Nisan’ı su parkında eğlenerek kutladılarANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için su parkında eğlence düzenlendi.

23 Nisan‘ı Dolu su parkında eğlenerek kutladılar

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar için su parkında eğlence düzenlendi. Havuzda kaydıraktan kayan çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak günün tadını çıkardı.
EKSA  Turizimin geçen sene hizmete açtığı Zekeriya Ekizoğluna ait akdeniz Bölgesinin en büyük su parkında çoçuklar gönüllerince eğlendiler. kemerli-karateciler-stres-atti774a29b79b441c5ccdf9 timthumb
Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde 1 Mayıs‘ta sezon açılışı yapılacak bir su parkı, KemerBelediyesi’nin desteğiyle düzenlenen organizasyonda 23 Nisan kutlamalarında çocuklar ve aileleri için açıldı. Su parkına gelen çocuklar, sıcak havada hem serinleme hem de eğlenme fırsatı buldu. Kaydıraklardan kayan çocuklar, çeşitli oyunlarla eğlendi.

Yaklaşık 20 dönüm arazi üzerine kurulu, içerisinde 17 yetişkin, 6 çocuk kaydırağı bulunan su parkının Pazarlama Müdürü Güven Altınay, “23 Nisan’da sosyal sorumluluk kampanyamız çerçevesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerini tesisimizde ağırlamak istedik. Yaklaşık 1500 öğrenci tesisimizden yararlandı. Bu tür organizasyonlara devam etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Çocukların su parkında en çok ‘yumurta kıran’ adlı kaydırakta eğlendiğini söyleyen Güven Altınay, “Yaklaşık 80 kilometre hızla serbest olarak düştükleri iki tane kaydırağımız var. Bunun dışında kazan kaydırağımızda da çocuklar oldukça eğleniyor. Çocuklarımızı aileleriyle güzel bir gün geçirmelerini sağladık” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle