Hoşgeldiniz  

Keçi otlatırken öldü

Semih Köken | 07 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Keçi otlatırken öldü

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde hayvancılıkla uğraşan 49 yaşındaki Murat Beyrek, hayvanlarını otlatmaya gittiği ormanlık alanda ölü bulundu.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE HAYVANCILIKLA UGRASAN MURAT BEYREK, HAYVANLARINI OTLATMAYA GITTIGI ORMANLIK ALANDA OLU BULUNDU.(FOTO:KEMER-DHA)

Beycik Mahallesi’nde oturan Murat Beyrek, eşi Zeynep Beyrek ile sabah saatlerinde keçilerini otlatmak için ormanlık alana gitti. Bir süre sonra Zeynep Beyrek eve erken dönerek eşini beklemeye başladı. Uzun süre eşinden haber alamayan Zeynep Beyrek, oğlu Gökhan Beyrek’e haber verdi. Aramak için ormanlık alana giden Gökhan Beyrek babasını yerde hareketsiz yatarken buldu. Beyrek’in haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede Murat Beyrek’in yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Murat Beyrek’in cenazesi Kemer Cumhuriyet Savcısı Semih Altun ve jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının Kemer Devlet Hastanesi’ne oradan da otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Beycik Mahalle Muhtarı Cemil Beyrek’in ağabeyi olan Murat Beyrek’in evli ve 3 çocuk babası olduğu kaydedildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle