Hoşgeldiniz  

Kazanmaya Devam Edeceğim

SEMİH KÖKEN | 03 Temmuz 2014 | Gündem A- A+

İki yıl önce yarışlara merak saran İsa Karol, geçen yıl Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Kupaları Yarışması’nda tırmanma kategorisinde ikincilik elde etti. Halen TOSFED Türkiye Tırmanma Şampiyonası etaplarına katılan Karol, yarışmanın ilk ayağı Eskişehir’den Kemer’e birincilik getirdi. İsa Karol, diğer bölgelerde yapılacak yarışları da kazanmak için elinde geleni yapacağını belirtti.

HEDEF BİRİNCİLİK

2012 yılında aldığı Mini Cooper otomobiliyle hız tutkunu olan Karol, ilk olarak TOSFED’ten lisans çıkardı. Karol, daha sonra Pegasus Racing Kulübü’nden kiraladığı aracıyla çeşitli illerde düzenlenen yarışlara katıldı. Türkiye ikinciliği elde eden İsa Karol, 2014 yılı TOSFED Kupaları Yarışması’nda yine büyük başarılara imza atmak için kolları sıvadı. Yarışların ilk ayağının yapıldığı Eskişehir’den birincilikle dönen Karol, sırasıyla Kocaeli, Antalya ve Ankara’da yapılacak yarışlarda mücadele edecek.

20 YILLIK ESNAF

Evli 2 kız çocuğu babası olan Karol, Kemer’de 20 yıldır esnaflık yapıyor. Zeytinlik Market’in işletmecisi olan Karol, hedefinin Avrupa ve dünya şampiyonlukları olduğunu, Kemer için büyük başarılar sağlamak adına elinden geleni yapacağını söyledi. İsa Karol, bu yarışların ardından dinlenmeden 2015 TOSFED için çalışacağını açıkladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle