Hoşgeldiniz  

Kazakistan şampiyon oldu

Semih Köken | 23 Nisan 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kazakistan şampiyon oldu

 

Almanya, Rusya, Kazakistan ve Türkiye’den 5 takımın mücadele etiği 2. Kemer Belediyesi Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası’da Kazakistan Antalya Konsolosluğu Futbol Takımı şampiyon oldu.

 

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kemer Belediyesi Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası Kemer Belediyesi Spor Kompleksi Emirates Arena’da yapıldı. Turnuvada;  Antalya Alman Konsolosluğu FC Adler Futbol Takımı, Almanya Ankara Diplomatik FC Stiefel  Futbol Takımı, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu Futbol Takımı, Kazakistan Antalya Konsolosluğu Futbol Takımı, Türkiye Cumhuriyeti Kemer Protokol Futbol Takımı dünya barışı için sahaya çıktılar.

DİPLOMATLAR BULUŞMASI

Türkiye adına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer İlçe Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Görkem Güncan, Kemer Cumhuriyet Savcısı Semih Altun, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün oğlu İsmail Gül ile resmi kurum çalışanları, Kazakistan adına  Antalya Konsolosu Baurzhan Alzhanov, Konsolos Yardımcısı Arman Nazarbayev ile konsolosluk çalışanları, Rusya Federasyonu adına Antalya Başkonsolosu Oleg Regoza, Konsolos Muavini Vyacheslav Mikhaylov ve konsolosluk çalışanları, Almanya Antalya Konsolosluğu adınaBaşkonsolos Martin Vetter, Konsolos Yardımcısı Wolfgang Wessel ve konsolosluk çalışanları,  Almanya Ankara Diplomatik Takımı adına da Büyükelçi Vekili Jörg Pfürstenau ve FC Stiefel oyuncuları mücadele etti.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Çekişmeli geçen turnuva sonucunda şampiyon olan takım Kazakistan Antalya Konsolosuğu Takımı oldu. Şampiyon takımın kupasını Kemer Belediye Başkanı Mustaf Gül verdi. Turnuvada ikincilik kupasını Kemer Protokol takımı, üçüncülük kupasını Alman Konsolosluğu FC Adler Futbol Takımı, dördüncülük kupasını  Almanya Ankara Diplomatik Takımı takımı aldı. Takımların kupaları düzenlenen törenle verildi.  Turnuvaya katılan tüm takımlarda önemli olanın dostluk ve kardeşlik olduğu mesajını verdiler.

GÜL: KAYBEDEN YOK

Kemer Belediye Başkanı Mustafa  Gül de “Alman, Rus ve Kazak dostlarımız ile örnek bur buluşma gerçekleştirmek istedik. Amacımız dostluk ve kardeşliği sağlamaktı bunu da bir kez daha başardığımızı inanıyorum. Bu turnuvada kaybeden yok hepimiz kazandık” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle