Hoşgeldiniz  

Kazada ölen gencin polis için son paylaşımı yürek burktu

Semih Köken | 14 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kazada ölen gencin polis için son paylaşımı yürek burktu

ANTALYA’da trafik kazasında yaşamını yitiren 21 yaşıdaki Hüseyin Uzuntüfek’in, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, ‘Asker benim, polis benim, bayrak bile kan kızıl. Ne kadar bize trafik cezası yazsanız da olsun öderiz. Kılınıza zarar gelmesin’ yazısı duygulandırdı.
Kazada ölen gencin polis için son paylaşımı yürek burktu
Kaza, bu sabaha karşı meydana geldi. Bir arkadaşıyla eğlenmeye giden Hüseyin Uzuntüfek, sabaha karşı evine gitmek üzere çıktığı yolda otomobilin kontrolden çıkması üzerine kaza geçirdi. 40 gün önce askerden geldiği öğrenilen 1.5 yıllık evli Hüseyin Uzuntüfek ile arkadaşı Uğur Hakikat ağır yaralandı. Ambulanslarla hastaneye götürülen ikiliden Hüseyin Uzuntüfek yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin cansız bedeni Adli Tıp Morgu’ndan yakınları tarafından alınarak Yeşildere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hüseyin Uzuntüfek’in bir gün önce, İstanbul’daki terör saldırısından duyduğu üzüntüyü sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında dile getirirken, ‘Asker benim, polis benim, bayrak bile kan kızıl. Ne kadar bize trafik cezası yazsanız da olsun öderiz. Kılınıza zarar gelmesin’ yazısını paylaştığı görüldü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle