Hoşgeldiniz  

Karla Kaplı Yayla Yolları Açılıyor

Semih Köken | 04 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Karla Kaplı Yayla Yolları Açılıyor

IMG-20160104-WA0000

Kemerin Yayla köylerinde kardan dolayı kapalı olan yayla yollarında kar temizleme çalışmaları sabahın erken saatlerinde başlatıldı.
Kemerde güneşli hava yerini yağışlı havaya bırakınca yüksek yerlerde kar yağışının gelmesiyle birlikte yaylada yaşayan vatandaşlar yollarının açılmasını dört gözle beklerken Kemer Belediyesine ait iş makineleri, Kemer’e bağlı Yayla Yollarını açma çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl ikinci kez üst üste yağan karla birlikte Yaylalarda 20-30 Cm bulan Kar birikimlerinin oluşması yol açma çalışmalarını devam ederken kapalı olan Okul yolu ise ekiplerin çalışması soncunda açılarak çocukları ve velileri sevindirdi. 
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kış mevsimi öncesi yayla yollarının açılması için çalışmalar başlattıklarını belirterek, “Bu yıl ikinci kez yağan karla birlikte yer yer 20-30 cm bulan kar kalınlığı olmasına rağmen yayla yollarını açma çalışmalarımız sabahın ilk saatlerinde gelen talep karşısında aralıksız devam ediyor. Şu ana kadar yayla yollarımızın tamamını açılmış durumda. Fazla kar da yağsa bile ekiplerimiz çalışmalarını sürdürecek kapalı yayla yolu kalmayacak orada yaşayan vatandaşlarımız yolları temizlenmiş bir şekilde kullanacaklardır. Dedi

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle