Hoşgeldiniz  

KARARSIZLARIN KARARI EMRAH AYHAN

SEMİH KÖKEN | 28 Mart 2014 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

BÖYLE MİTİNG GÖRÜLMEDİ. Büyük Birlik Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan’ın ZAFERE DOĞRU HALK BULUŞMASI beklendiği gibi yoğun bir katalımla bayram havasında geçti. Seçimin sonucu bu muhteşem gecede göründü.

 

EMRAH AYHAN KEMERİ TİTRETTİ

 

Seçimlere son 2 gün kala BBP Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan ‘’Zafere Doğru Halk Buluşması’’ Mitingi düzenledi. Cengiz Kurtoğlunun katılımı ile  Daima Hotel Planet Açıkhava Tiyatrosunda gerçerçekleşen ve son derece kalabalık bir halk yoğunluğu ile yapılan Miting’de adeta yer yerinden oynadı. Katılımcıların coşkusu, Emrah Ayhan ve ekibine olan sevgi gösterileri Kararsızların Kararını verdiğinin gösterdi.

 

Tek tek konuşma platformuna davet edilen meclis üyesi adaylarının ardından Emrah Ayhan davet edildiğinde alkış tufanı koptu. Halkın yoğun tezahüratları arasında platforma çıkan Büyük Birlik Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah Ayhan Zafere doğru halk buluşmasına katılan vatandaşlara seslendi. Sonrasında ilgi odağı olan Genç Başkan Adayı ve ekibi tüm masaları gezerek vatandaşlarla bütünleşti.

 

“YENİ BİR KEMER’i BERABER KURACAĞIZ”

 

Seçim çalışmaları sırasında  attıkları her adımın, Kemer halkının beklentilerine yönelik çalışmalar olduğunu, buna birde kendsini destekleyen ve çalışan  bürokratlar, akademisyenler, turizmin cok tecrübeli yöneticileri, Mimarları ve en önemlisi “Halk” eklenince, seçmenin inancının daha da artığını bu şekilde arkasındaki gizli gücünün halkın kendisi olduğunu vurgulayan Ayhan, 30 Martta dan sonra yeni bir Kemeri beraber kuracaklarını, mevcut çalışmalarının yoğunlaşarak, hizmet odaklı,temiz bir siyaset olacağını söyledi.

 

HALK KARARINI VERDİ

 

Ayhan konuşması sırasında, “görüyorumki esnaf, işçi, memur,turizmci aileleri, eşleri, çocukları, arkadaşları bu büyük birliğimize katılmışlar, bu manzara  Kemer’de hizmet açlığı yaşayan büyük kararsız dostlarımızın fotoğrafıdır. Şimdi sormak istiyorum hepinize, hep beraber sandıkta yeni bir Kemer kurmaya benimle birlikte var mısınız?’’ diye yüksek sesle soru yönelten Ayhan’a halktan coşkulu bir “VARIZ” sesi ile karşılık geldi. Coşkulu kalabalığa teşekkür eden Ayhan, 30 Mart 2014’ün Kemer için yeniliklerin başlangıcı olacağını, Kemerde mevcut siyasetçilerin uygulamış olduğu bıkkınlık veren siyasetlere son verilip, sevgi ve barış içerisinde tüm Türkiye ye örnek bir Belediyecilik hizmeti ile yer değişeceğini söyledi.

 

Gerçekleşen konuşması sık sık tezahüratlarla kesilen Emrah Ayhan, 2000 kişiye iş sağlayacağı Kemer Güvenlik Şirketi ve Kent Konseyinin kurulmasına öncelik vereceklerini, böylece Turizmin adım adım kış aylarına yayılacağını ekleyen Kemer Belediye Başkan dayı Ayhan, “Esnafımız artık kışın sıkıntı çekmek istemiyor, bunu planladığımız gibi, süreç içerisinde uygulamaya geçirip yaşam kalitemizi yükselteceğiz, Pazar günü söz milletindir, bizler hazırız, halkım bana güvendi ben de halkıma güveniyorum sandıkta gereken cevabı halkım verecek. Hepinizi allaha emanet ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahneye çıkar çıkmaz Kemer Belediye Başkan Adayı Emrah AYHAN için genç, dinamik, donanımlı ve dürüst bir Başkanın Dünya kenti Kemere yakışacağını önemle vurguladı. Emrah AYHAN’a övgü sözleriyle sahne alan Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu Muhsin Yazıcıoğlu’na rahmet diledikten sonra muhteşem bir konser ile daha önce gerçekleşmemiş bir mitinge imza atarak Türkiyede bir ilki gerçekleştirdi. Birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek kemerlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

 

 

 

 

asıl kulanılacak2 asıl kulanılacak3 asıl kulanılacak4 1381332_10152307557849834_1329107939_n 1477643_10152307558249834_1068253931_n 1505594_10152307557739834_1239961886_n asıl kulanılacak1

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle