Hoşgeldiniz  

KARADÜZ “KEMERDE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

Semih Köken | 13 Ekim 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

1 Kasım genel seçimlerin öncesinde Kemerdeki MHP nin durumunu gündemi değerlendirendiren Mhp Kemer ilçe Başkanı KARADÜZ biliyorsunuz bizim geçmişte 7 hazirandan evvel kemerde bir adayımız vardı bu 11. sıradaydı bu dönem 7. sıraya geldi inşallah önümüzdeki dönemlerde yani seçimler bitmiyor kemerden bir milletvekili çıkaracağımıza inanıyorum.
2011 seçimlerinde chp ve mhp ile aramızda 4.000-4.500 bin oy farkı vardı. Bu seçimlerde açığı kapattık 1. parti 7.100 oy aldı o civarlarda 2.si 7.000 biz 5.700 oy aldık arada 1.300 civarı oy farkı kaldı. İnşallah bunu kapatırız bu seçimde mhpnin bu seçimde 1. olmaması için hiçbir sebep yok mhpyi 1. parti konumuna getireceğiz Allah izin verirse çalışmalarımız bu yönde. Ayın 17sinde Mustafa yıldızdoğanın konseri var bizde cumhuriyet meydanında bu vesile ile tüm halkımızı davet ediyoruz. İnşallah gençlerimize mıstafa bey güzel bir konser verecek bizde inşallah genel seçimlerde olduğu gibi mhpyi 1. parti konumuna getireceğiz.
Biliyosunuz turizm beldelerinde bizim 2 tane belediye başkanımız var 1alanya 2kemer alanyadaki başkanımızda belediye meclis üyelerimizde çalışıyor aldığımız haberlere göre bizde bu dönem Mustafa beyin çalışmalarını takdirler karşılıyoruz Mustafa bey partinin 1. olması için elinden gelen her şeyi yapıyor özellikle buradan kendisine de teşekkür ediyorum. Bizimde meclis üyelerimiz parti yöneticilerimiz komple Mustafa beyle birlikte tam kenetlendik. İnşallah böyle de kemerde mhpyi 1.parti çıkartacaz. Zaten yaptıkları Mustafabeyin yapacaklarının teminatıdır. Yerel seçimlerde 10.300 oy alıyorsak genel seçimlerde neden olmasın Mustafa bey sayesinde inşallah 1.parti yapacaz.
Neşe hanıma gelelim, onu cesaretinden dolayı özellikle kutluyorum. Biz neşe hanıma bir şaka ile başladık ondan sonra milletvekili aday adayımız oldu çok cesaretli çok çalışkan inşallah bu sıralarda olmasına rağmen gece gündüz demiyor çalışıyor biliyorsunuz bizim bir batı turumuz vardı.
Semih Köken – Batı turunuz nasıl geçti kısaca değerlendirebilir misiniz.
KARADÜZ– batı turumuz çok iyi geçti oradaki partili arkadaşlarımızı haraketlendirdi bakıyorsunuz hiç seçim havası yok gibi görünüyor hiç kimse sahada yok Allaha şükür neşe hanımdan da Allah razı olsun neşe hanım ve Mustafa bey ile birlikte gittik oradaki partilileri harakete geçirdik arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyorlar bizim çalışmamızda çok iyi geçti. ??kaşta kaldık. Vatandaşla da birebir temas, oradaki yönetici arkadaşlarında sıkıntılarını giderdik inşallah daha da iyi olacak.
Semih KÖKEN – son günlerde bir polemik var geçtiğimiz gün Mustafa gül zafer yaman için bir kelime kullandı mhp için çalıştı diye bunlarla ilgili bir şey söylemek ister misiniz
KARADÜZ – yerel seçimlerde biliyorsunuz kemer (??) farklı oluyor ben arkadaşlarımı toplum karşısında rencide etmek istemiyorum. Zaten kamuoyu bunun takdirini veriyor arkadaşlar sizlerde yazıyorsunuz arkadaşlarımız çalışıyor kendi partilerinde bana göre başarısız olsunlar istiyorum herkes başarıyı hedeflyor başarılı olacak tek parti var o da mhp. Bir tek halkımızdan şunu özellikle rica ediyorum hep bize yoğun sorulan sorulardan bir tanesi her şeye hayır dediniz aslında şöyle bunu Bülent arınç beye varana kadar herkes tvde izlemiştir mhpnin genel başkanın yanında bir çanta vardı özellikle ona bakarlarsa görürler çantanın içerisinde koalisyonda görev alacak bakanların bile ismi vardı özellikle akp koalisyon kurmaktan kaçtı. Genel başkanımızın tabiriyle ostoda yada Dolmabahçe sarayında pkknın 10 maddesine evet diyenler bizim 4 maddemize neden hayır dediler bu 4 maddeye bakarsanız türk milletinin yararına olan maddeler anayasının ilk 4 maddesi e buna dokundurmam diyor e zaten anayasanın ilk 4 maddesine dokunduğunuz zaman halka meşru müdafa hakkı doğuyor bunu herkes biliyor. Ondan sonra 17-25 aralıkta epğer bir rüşvet varsa neden kaçıyorlar bizim grup başkan vekilimiz şimdi meclis başkan yardımcısı oldu Koray bey genel başkanlığa da aday oldu biliyorsunuz biz mecliste yokken yani baraj altında kaldığımız dönemde akp hükümeti yargıladı yüce divana gitmeyi kendisi özellikle istedi kendisi dedi beni yüce divarna gönderin gitti yüce divana 11 tane hakimin 11i de beraat verdi birşeyin olmadığı zaman birşey çıkmıyor. 1.si bu 2.si çözüm süreci yani çözüm sürecinin ne kadar yanlış olduğu takdir edersiniz ki devlet bahçeli lider bahçeli genel başkanımı şimdiki liderler 15 yıl geriden izliyor.
Çözüm süreci çıktı çıkalı ihanet süreci diye beyan etti genel başkanımız gerekçelerini de hep açıkladı her ne hikmetse havuz medyası bunu vermedi. Yani insanlara da biz birebir bunları ulaştırmaya çalıştık inşallah Tayyip beye yani o zaman ki başbakana ne söylediyse yada akp döneminde yapılan yanlışları biz 2-3 yıl evvelden söyledik onlarda 2-3 yıl sonra bizi şu kandırdı bu kandırdı dedi Bu vesile ile kemer halkını sandığa davet ediyorum. İnşallah bizim yüzümüzü kara çıkarmayacaklar kemerden aday adayımız da var belediye başkanımızda bizim inşallah kemerde bizi 1. parti yapacaklar. Ayrıca tüm kemer halkını Mustafa yıldızdoğanun konserine davet ediyorum inşallah hep beraber yüzümün akıyla bu seçimi de atlatacağız Allaha emanet olun

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle