Hoşgeldiniz  

‘Kamu yararı için işbirliğine varız’

Semih Köken | 08 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

‘Kamu yararı için işbirliğine varız’

HARİTA ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetimini konuk eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami planlaması hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Uysal, kamu yararı için her tür işbirliğine açık olduklarını söyledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ufuk Aydın ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Oda Başkanı Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

KIRMIZI KOT

Başkan Aydın, Kırcami bölgesinde, imar yollarında kırmızı kot projesi uygulanmasını ve bunun da imara açılacak alanlar için örnek oluşturmasını önerdi. Aydın, Başkanı Ümit Uysal’a, yeni imara açılacak bölgelerde oluşan imar yollarının projelendirilmesi, plan ve profillerinin oluşturulması ve kırmızı kot uygulaması ile diğer belediyelerden örnekleri de kapsayan bir çalışma raporu sundu.

Başkan Uysal da, “Kamu yararına olacak her tür işbirliğine varız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle