Hoşgeldiniz  

Kaleiçi’ndeki işgaller kaldırıldı

Semih Köken | 25 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kaleiçi’ndeki işgaller kaldırıldı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi turizm sezonunun gelmesiyle kent merkezinde görsel kirlilik oluşturan izinsiz tezgahlar ile iş yerlerine izinsiz yapılan ilaveler kaldırılıyor.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yeni sezon ile birlikte turistik bölgelerdeki denetimlerini sıklaştırdı. Görsel kirliliğe neden olan, tarihi dokuya zarar veren, vatandaşları ve turistleri mağdur eden işgallere son veren zabıta ekipleri iş yerlerine izin almadan yapılan ilaveleri de tek tek kaldırıyor.

Büyükşehir Zabıtası son olarak Antalya’nın en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Kaleiçi Yat Limanı’nda görsel kirliliğe neden olan işyerlerine operasyon düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve polis ekiplerinin ortak yaptığı çalışmada tarihi surlara zarar veren işgaller sonlandırıldı. Bazı işletmelerin açık hava bölümlerine yapılan tezgah ve izinsiz çıkmaları da kaldırıldı.

DENETİMLER SÜRECEK

Operasyonun 15 işyerine gerçekleştirildiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yetkilileri, “Yat Limanı’nda hizmet veren işyerlerine gönderilen yazı ile 15 gün içerisinde izinsiz işgal edilen bölümlerin kaldırılmasını talep ettik. Ancak sürenin dolmasına rağmen işgaller kaldırılmadı. Bu nedenle işgal edilen bölümlerdeki çirkin görüntüye neden olan, dışarı taşan tezgah ve izinsiz çıkmalar kaldırıldı. Denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle