Hoşgeldiniz  

Kadınların yarattığı bir marka değeri; Giviu İş Elbiseleri

Semih Köken | 29 Mart 2022 | Gündem, Yaşam A- A+

Ülkemizde kadınların yaratmış olduğu bir marka değeri olarak Giviu İş Elbiseleri firması önemli bir yere sahiptir. Marka kurucularından olan Sevcan Durmaz 17 yıldır iş elbiseleri sektöründe sahip olduğu bilgi ve birikimi artık kendi markası için kullanıyor. Kendi ile birlikte her bir departmanda kadınlar görev alıyor. Ve bu marka kadınların yaratmış olduğu bir değer olarak saygı görüyor.

Giviu İş Elbiseleri markasının bir anda parlamasının ve çok konuşuluyor olmasının en önemli nedenlerinden birisi kadınların gücü ile parlayan bir marka olması. Sevcan Durmaz gibi bu sektörde uzun yıllardır deneyim sahibi olan başarılı kadınlar tasarım, proje, üretim, Ar- ge ve satış bölümlerinde aktif olarak görev alıyor. Üretmiş oldukları iş elbiselerini ülkenin en önemli firmalarına sundukları gibi aynı zamanda ihracat ile Almanya ve İsviçre’ye de ürün gönderiyor.

Giviu İş Elbiseleri atölyeleri

Giviu İş Elbiseleri markası bünyesinde üretilen her bir parça ürün firmanın kendi atölyelerinde hazırlanıyor. İş tişörtleri her bir firma için özel olarak tasarlanıyor ve en kaliteli kumaşlar ile üretime alınıyor. Yine firmalar için özel olarak tasarlanan iş yelekleri uzun bir dönem yıpranmadan kullanılabilme ki üzere çok özel kumaşlarla tasarlanıyor. Her bir aşamada kadınların görev aldığı bu firma bünyesinde ülkemizin en önemli markalarına iş elbiseleri üretim yapılıyor.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle