Hoşgeldiniz  

Kadın avukat 7’nci kattan atlayıp canına kıydı

Semih Köken | 08 Nisan 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kadın avukat 7’nci kattan atlayıp canına kıydı

ANTALYA Barosu’na kayıtlı avukat 37 yaşındaki Ayşe Öznur Toprak, oturduğu binanın 7’nci kat balkonundan atlayıp yaşamına son verdi. Yerde cansız yatan kızını gören Şükriye Toprak, “Ben sana yetemedim kızım” diye gözyaşı döktü.

Olay, saat 14.30 sıralarında Konyaaltı İlçesi, Pınarbaşı Mahallesi 702 Sokak’ta bulunan Kamaç Apartmanı’nda meydana geldi. Ailesi ile oturan avukat Ayşe Öznur Toprak, anne ve babasının evden çıkmasının ardından balkona çıktı. Burada bir süre oturduğu belirtilen Ayşe Öznur Toprak, daha sonra kendini boşluğa bıraktı. Toprak zemine düşen Toprak, olay yerinde can verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Ayşe Öznur Toprak’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Bu sırada eve dönen anne Şükriye Toprak, kızının yaşamına son verdiğini öğrenince sinir krizi geçirdi. Polis ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen Şükriye Toprak, “Ben sana yetemedim kızım” diye gözyaşı döktü.

Bekar olan Toprak’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bir süredir bunalımda olan Toprak’ın, tedavi gördüğü de kaydedildi. (DHA)

ANTALYA'DA AVUKAT AYSE OZNUR TOPRAK (FOTODAKI) , OTURDUGU BINANIN 7'NCI KAT BALKONUNDAN ATLAYIP YASAMINA SON VERDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA AVUKAT AYSE OZNUR TOPRAK, OTURDUGU BINANIN 7'NCI KAT BALKONUNDAN ATLAYIP YASAMINA SON VERDI. YERDE CANSIZ YATAN KIZINI GOREN SUKRIYE TOPRAK (FOTODAKI) , "BEN SANA YETEMEDIM KIZIM" DIYE GOZYASI DOKTU. (FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA AVUKAT AYSE OZNUR TOPRAK, OTURDUGU BINANIN 7'NCI KAT BALKONUNDAN (CAMLA KAPATILMIS OLAN YER)  ATLAYIP YASAMINA SON VERDI. (FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle