Hoşgeldiniz  

Jandarmanın 175. yıl gururu

SEMİH KÖKEN | 25 Mart 2014 | Gündem A- A+

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Askerler ve lise öğrencileri birlikte fidan dikerken, ilçenin çeşitli ören yerleri de ziyaret edildi.

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı, kuruluş yıldönümü etkinlikleri ile Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Projesi kapsamında bir organizasyon düzenledi. Göynük Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden oluşan bir grup, jandarma ekipleriyle birlikte Ovacık Köyü’nde fidan dikti. Askerlerle beraber Jandarma Hatıra Ormanı’nı oluşturan öğrenciler, fidanları toprakla buluşturdu.

PHASELİS’TEN ZİRVEYE

 

Etkinlik sonrasında Kiriş Mahallesi’ndeki tarihi kale ziyaret edildi. Jandarma ekipleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, ardından Tekirova’daki Phaselis Antik Kenti’ne geçti. Antik kentin amfi tiyatrosunu yakından inceleyen ve deniz kenarında yürüyüş yapan öğrencilerin, jandarma ekipleriyle yaptığı gezi, Tahtalı Dağı zirvesinde sona erdi. Olympos Teleferik hattıyla zirveye çıkan öğrenciler, ilçenin eşsiz manzarasını seyretme fırsatını buldu. Okul idaresi ve öğrenciler, Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teşekkür ederken, teşkilatın kuruluş yıldönümünü de kutladı.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle