Hoşgeldiniz  

Jammer’lı hırsızlar yakalandı

Semih Köken | 24 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Jammer’lı hırsızlar yakalandı

ANTALYA’da polis, ‘jummer’ kullanarak çok sayıda otomobilden değerli eşya çalan 2 kişiyi operasyonla yakaladı.

Polisi harekete geçiren hırsızlık olayları, bir alışveriş merkezi ile özel bir hastanenin otoparkında meydana geldi. Hırsızlıkların ardından bölgedeki onlarca güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayları gerçekleştiren kişilerin C.A. ve K.K. olduğunu belirledi. İki şüphelinin Ankara’dan hırsızlık için kente geldiğini ortaya çıkaran polis, operasyon için harekete geçti.

Hurma Mahallesi’nde bir aparta yapılan operasyonda, C.A. ve K.K. gözaltına alındı. Sağlık kontrolü sonrasında ifade işlemi için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen C.A. ve K.K’nin evinde yapılan aramada, 3 adet sinyal kesici jammer, 5 adet cep telefonu, 3 adet dizüstü bilgisayar, 4 adet tablet bilgisayar ele geçirildi.

Soruşturmayı derinleştiren polis, iki şüphelinin de hırsızlık suçundan kayıtları olduğunu, ayrıca K.K.’nın 15 ayrı suçtan arandığını, 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu, C.A.’nın 5 aynı suçtan arandığını, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu belirledi.

İki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle