Hoşgeldiniz  

ITB Berlin iptal edildi!

SEMİH KÖKEN | 02 Mart 2020 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Alman hükümeti, bu yapılacak ITB Berlin Fuarı ile ilgili kararını verdi.

ITB Berlin Fuarı’nın bu yıl yapılıp yapılmayacağı sorusu nihayet yanıt buldu. Messe Berlin Fuar İdaresi’yle Sağlık Baklanlığı ve İçişleri Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı arasında neredeyse tam gün süren toplantıda, koronavirüs salgını nedeniyle fuarın iptal edilmesine karar verildi.

ITB Berlin fuar idaresi tarafından yapılan açıklamada, yeni kornavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle, Alman Federal Sapğlık Bakanlığı ile Alman Federal Ekonomi Bakanlığı’nın fuarı iptal ettiği belirtildi.

Messe Berlin Fuar İdaresi, özellikle sosyal medyada dillendirilen ‘fuarı iptal edin’ çağrılarına, bu çaptaki büyük organizasyonların sadece otoritelerin kararıyla iptal edileceği yanıtını vermişti.

Messe Berlin GmbH CEO’su Dr. Christian Göke, ”180 ülkeden 10 bin şirketin katıldığı ITB Berlin Fuarı, küresel turizm pazarı için büyük önem taşıyor. Konuklarımızın ve katılımcılarımızın sağlığı ve güvenliği için tüm sorumluluğu alıyoruz ve fuarın iptal edilmesini bekliyoruz. Bu şu anda gerekli” açıklamasında bulundu.

Messe Berlin Fuar İdaresi Denetim Kurulu Başkanı ise, ”ITB Berlin, 54 yıllık geçmişinde ilk defa böyle bir şeyi tecrübe ediyor. ITB Berlin’i destekleyen tüm partnerlerimize teşekkür ediyorum. Pazardaki ortaklarımızla güvene dayalı iş birliğimizi sürdürmeyi dört gözle bekliyorum.” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle