Hoşgeldiniz  

İngiliz damat ve Rus gelin Olimpos’ta evlendi

Semih Köken | 01 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

İngiliz damat ve Rus gelin Olimpos’ta evlendi

İNGİLTERE’de bir üniversitenin kimya laboratuvarında görevli Rus Vliya Rogan ile İngiliz Barry Dean tatil için geldikleri Antalya’da dünya evine girdi. Rus ve İngiliz geleneklerine göre yapılan düğüne, çiftin yakın akrabaları ve arkadaşları katıldı.

Rusya’da fizik ve kimya eğitimi alan 33 yaşındaki Vliya Rogan, 2008 yılında staj için İngiltere’ye gitti. Staj yaptığı işyerinde aynı yaştaki İngiliz Barry Dean’le tanışan Vliya Rogan, İngiltere’de yaşamaya başladı. Eğitimlerini tamamlayan ikili, İngiltere’de bir üniversitenin kimya laboratuvarında çalışmaya başladı. Tanıştıkları günden beri hiç ayrılmayan ikili, 2 hafta önce tatil için Antalya’ya geldi. Aralarındaki yakınlık aşka dönüşen ikili, Olimpos tatil merkezindeki Kadir’in Ağaç Evleri’ne yerleşti.

MUTLULUĞU BULDUKLARI YERDE EVLENDİLER

Evlilik kararı alan Vliya Rogan ile Barry Dean, düğünlerini de “Mutluluğu burada bulduk” dedikleri Olimpos’ta yapmaya karar verdi. Düğün hazırlıklarına hemen başlayan çift, konsolosluğa başvurarak evlilik için gerekli belgeleri hazırladı. Çiftin, Kadir’in Ağaç Evleri’ndeki düğününe, İngiltere ve Rusya’dan yakın akrabaları ve arkadaşları katıldı. Rus ve İngiliz geleneklerine göre yapılan düğünde, Vliya Rogan beyaz gelinlik, Barry Dean ise damatlık giydi. Düğün öncesinde Olimpos sahilinde düğün albümü için fotoğraf çektiren çift, ardından süslenen klasik otomobille nikahın kıyılacağı ağaç evlere geldi. Kumluca Belediyesi nikah memuru tarafından kıyılan nikahta ikili “Evet” diyerek dünya evine girdi. Nikah memuru, Vliya Rogan ve Barry Dean çiftine Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya tarafından gönderilen kahve fincanı takımını hediye ederek mutluluk diledi.

Vliya Rogan ve Barry Dean çifti, Olimpos’ta balayını geçirdikten sonra İngiltere’ye dönecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle