Hoşgeldiniz  

Imperial  Türkiz Resort Bugün İlk Misafirleriyle Kapılarını Açtı

SEMİH KÖKEN | 15 Haziran 2020 | Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset A- A+

Imperial  Türkiz Resort Bugün İlk Misafirleriyle Kapılarını Açtı
Imperial  Türkiz Resort Bugün İlk Misafirleriyle Kapılarını Açtı[one_third last=”no”]…[/one_third]

İmperial Türkiz Resort Bugün İlk Misafirleriyle Kapılarını Açtı. Tesis, Kemer’de “Güvenli Turizm Belgesi” ’ni alan ilk otel ünvanıyla misafirlerini ağırlamanın heyecanını ve sevincini yaşadı. Sektöre tekrardan “Merhaba” diyen İmperial Hotels, hem çalışanlarının hem de misafirlerininin sağlığını ön planda tuttuklarını ifade etti.

Kemer’de ilk “Güvenli Turizm Belgesi” alan otel İmperial Türkiz Resort

Turizm sektöründe tesisler kapılarını teker taker açmaya başladı. Bu tesisler  arasına 15 Haziran 2020 tarihinde yani bugün kapılarını açan turizmde güçlü zincir marka, İmperial Hotel’te katıldı. Tüm tedbirler ve gerekli belgelerin alınmasıyla güvenle ilk misafirlerinin girişini gerçekleştirdi. Imperial Türkiz Resort Kotel, Kemer Bölgesi’nde ilk  Güvenli Turizm Belgesi alan otel ünvanı ile de dikkatleri çekti.

İlk Misafirler Konya’dan

Bugün kapılarını açan otelin ilk misafirleri ise Konya ilinden geldi. Misafirler, 15 Haziran- 20 haziran tarihleri arasında İmperial Türkiz Resort’te tatil yapacaklar.  Otelin yaptığı açıklamaya göre; misafirler, ana restoranda ve plajda rezervasyon sistemiyle hizmet alacaklar.

İmperial Hotels Grup Hakkında :

İmperial Hotels Grup’un 4 Oteli bulunuyor. Bunlar Antalya Beldibi’nde bulunan  5 yıldızlı İmperial Sunland Resort Hotel.  Kemer merkez’de  yer alan 5 yıldızlı İmperial Türkiz Resort Hotel. Ayrıca  grubun İstanbul’da iki oteli bulunuyor. Bunlardan biri;  Şişli’de 5 Yıldızlı  hizmet veren Mercure Bomonti, diğeri ise   Taksim bulunan  4 yıldızlı Mirilayon Otel.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle