Hoşgeldiniz  

İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine 153 Bisiklet

Semih Köken | 22 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerine 153 Bisiklet

Kemer Belediyesinin sosyal anlamda başlatmış olduğu projelerinden biri olan “Bisiklet Dağıtımı” Kemer İmam Hatip Ortaokulunda devam etti.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer İmam Hatip Ortaokulu 6,7 ve 8’inci sınıfa 153 toplamda ise bu güne kadar1078 öğrenciye sağlıklı yaşam için bisiklet dağıttı.
İmam Hatip Ortaokulunda yapılan bisiklet dağıtım törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Vekili Recep Yılmaz, Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel Semih Top, Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş, Kemer Belediyesi Daire Müdürleri okul yönetimi, öğretmenler, öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Arif Yiğit;Sayın Belediye Başkanımız gerek öğretmenlere gerekse öğrencilerimize ne kadar değer verdiğini hepimiz biliyoruz ve de bilmeyen yok. Başkanımızın okullara vermiş olduğu değeri sosyal medyada paylaştığımız zaman “Kemer’de böyle bir şey mi varmış” diye şaşkınlık yaratıyor. Bizlr bu yatırımları güzel bir şekilde ifade ediyor güzel bir şekilde paylaşıyoruz ki bu yatırımlar diğer illerde şaşkınlık yaratıyor ve de buda bizim için övünülecek bir durum.Başkan Mustafa Gül’ün her zaman İmam Hatip Okulunun yanında olduğunu vurgulayan Yiğit; kendisiyle yaptığımız görüşmede “İmam Hatip Okulunun diğer okullarla eşit seviyede yardım yapıldığını” bizlere söyledi. Okulumuzun her türlü ihtiyacına cevap veren başta Kemer belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür ederim. Dedi
Kemer Belediyesinin sosyal anlamda başlatmış olduğu projelerinden biri olan “Bisiklet Dağıtımı” son ayağından bir olan diye sözlerine başlayan Başkan Mustafa Gül; Aslanbucak mahallemizde çok acı bir olay yaşadık. Kemer’e yeni taşınan ve şehit düşen değerli bir komutanımızın eşinin taziye ziyaretinde bulunarak o ailemizin yanında olduk.. Onlara Allahtan sabır diliyorum. Şehidimizin geride bıraktığı ailesi artık bizim ailemizdir. Onlar burada yaşadığı sürece de biz Kemer Belediyesi olarak acılı aileye destek vereceğiz. İnşallah bu tür acıları bir daha yaşmamalıyız. Böyle acılı bir ortamda bu gün burada mutlu olmamızı da kimse bizden beklemesin diye sözlerine devam eden Başkan Gül; Onun için inşallah sizlerin geleceği daha iyi olur diye düşünüyorum. Kemer Belediyesi olarak dağıtmış olduğumuz bisiklet dağıtım amacının bir yatırım olmadığını sadece siz değerli gençlere ve insana yatırım olduğunu göstermek istedik. Almanya fuarına katılmak için zamanın olmadığına da değinen Başkan Gül; zamanım çok kısıtlı birazdan yola çıkacağım diyerek sözlerini tamamlayan Başkan Gül; Siz değerli gençlere hediye ettiğimiz bisikletler hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde binmezini temenni ederim, “Ne Mutlu Türküm” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle