Hoşgeldiniz  

İlk konser heyecanı

Semih Köken | 05 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İlk konser heyecanı

OK Kuşçu Sağlık Sosyal Yardım Eğitim ve Kültür Vakfı (OKUSEV) Antalya Şubesi bünyesinde oluşturulan ‘Kalp Türk Sanat Müziği Korosu’ ilk konserini verdi.

OK KUSCU SAGLIK SOSYAL YARDIM EGITIM VE KULTUR VAKFI (OKUSEV) ANTALYA SUBESI BUNYESINDE OLUSTURULAN 'KALP TURK SANAT MUZIGI KOROSU' ILK KONSERINI VERDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda gerçekleşen konser öncesi, OKUSEV Antalya Şubesi Başkanı Güldane Kaya, vakfın hizmetlerini anlattı. Kaya, “2010 yılında kurulan vakfımız yardıma muhtaç ailelere ayrım gözetmeksizin her konuda yardımda bulunuyoruz, eğitim, sağlık, kültür-sanat çalışmalarına önem veriyor” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, OKUSEV Genel Başkanı Doç. Dr. İbrahim Ok’un onur konuğu olarak katıldığı konserde, keman virtüözü Coşkun Yeşiltepeler, koro şefi olarak sahne aldı. Yeşiltepeler, konsere 6 ay gibi bir süre de hazırlandıklarını, ilk konseri sunmanın büyük heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Konser, koronun seslendirdiği bestesi Zeki Duygulu’ya ait nihavent makamındaki ‘Ayrıldı Gönül Şimdi Yine’ adlı şarkıyla başladı, ‘Vücut İkliminin Sultanı Sensin’ adlı şarkıyla da devam etti. Konserin ilk solisti Tolay Keçeli, bestesi Kamuran Yarkın’a ait ‘Sisli Bir Hayal Gibi İçimde Hatıralar’ adlı şarkıyı seslendirdi. Konserde, ‘Gözlerin Bir Aşk Bilmecesi’, ‘Senin Bu Aşkı Devam Ettirelim’, ‘Bir Şarkı Duyarsan Sevdadan Yana’, ‘Yalancıdır Hep Aynalar’, ‘Kurumuş Topraklar Gibiyim’, ‘Söyle Naz mı Bu Kaş Çatışı’ gibi duydu yüklü ve neşeli şarkılara da yer verildi.

Konser, koronun seslendirdiği bestesi Yıldırım Gürses’s ait ‘Neşe-i Muhabbet’ adlı neşeli şarkıyla sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle