Hoşgeldiniz  

İki Önemli Caddeye Sıcak Asfalt

Semih Köken | 06 Ocak 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

İki Önemli Caddeye Sıcak Asfalt

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; bu gün yapımına başlanan Akdeniz ve Atatürk Caddesinde ki yol çalışmaları yerinde inceledi ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen Turizm Merkezi Kemer’de Belediye hizmetleri de her geçen gün bu gelişmeye ayak uydurarak hizmetlerini geliştiriyor.
Kemer’de 4 Belde eklenerek hizmet sınırları genişlemiş ve bununla birlikte Kemer Belediyesi de iş gücünü arttırarak çalışmalarına devam ediyor. Turizm Sezonunun bitmesi ve Kış aylarının gelmesiyle ve bozulan yolların yapım ve tamirat işlerine hız veren Kemer Belediyesi son olarak Kemer’in merkez yollarında baştan aşağı yenilik yapmak üzere adım attı. Kemer Merkez, Akdeniz Caddesi ve Atatürk Caddesi önemli ticari alan oranlarına sahip ve Kemer’in vitrini olan yerlerdeki ana arter yolların Sıcak Asfalt, Yağmur Suyu giderleri ve Aydınlatmaları için Belediye kolları sıvadı.
Kemer belediyesi Aslanbucak Mahallesinde bütün yolları parke taş yaparak halkın kullanımına sundu. Kemer’in merkez yolları arasında yer alan ve önemli trafik yüküne sahip olan 2 ana cadde için parke taşları bu gün sökülerek bu yolların sıcak asfalt yapımıyla Kemer’in önemli bir kısmının yol sorununu çözecek. Kurmayları ile birlikte yol yapımını denetleyen Başkan Gül; yapımına başlanan Akdeniz Caddesinden Atatürk Caddesi sonuna kadar olan bölümü yeniden sıcak asfalt yapacaklarının müjdesini verirken, bu iki cadde yolun yanı sıra merkezdeki bütün yolların da düzenlemesinin en kısa zamanda yapılacağını bildirdi.1 2 3 4 5 6 7 8

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle