Hoşgeldiniz  

İhtiyar delikanlılara pastalı sürpriz

Semih Köken | 22 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

İhtiyar delikanlılara pastalı sürpriz

Kemer Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikte 5 evi ziyaret eden Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, ihtiyar delikanlılarla birlikte pasta kesti. Gül, “ Yaşlılarımızı 1 gün, 1 hafta değil her gün hatırlıyor ve onların ayaklarına hizmet götürüyoruz” dedi.

Kemer’de yaşayan bütün 65 yaş üstü vatandaşların doğum günlerinde evlerine giderek pasta ikram eden ve sürekli evde bakım hizmeti veren Kemer Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nda da özel bir etkinlik düzenledi. Başkan Gül eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis Üyesi Recep Yılmaz, Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Tamer Mutlu ve personel ile birlikte 5 ihtiyar delikanlının evine giderek pastalı sürpriz yaptı.
“ATATÜRK’ÜN IŞIĞI YOLUMUZU AYDINLATIYOR”
Kemer’in değişik mahallerinde evleri ziyaret ederek yaşlı hemşehrilerinin ellerini öpen ve afiyet dileyen Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, onlarla birlikte doğum günü pastası kesti. Ziyaretinde Atatürk’ü görme mutluluğuna erişen 91 yaşındaki Salih Adaletli ile sohbet eden Gül, “Yaşlı kuşaklarımız Ulu Önder Atatürk’ün değerini daha iyi biliyor. Geleceği görme becerisine sahip olan Gazi Mustafa, 100 yıl önceden bugünleri görmüş ve Cumhuriyet’in ilkelerini ona göre belirlemişti. Onun ışığında yürüyoruz” diye konuştu.

“BANA BİSİKLET GETİRİN”
İkisi de 74 yaşında olan Arife Kara ve Sebahat Şahin’le birlikte pasta kesen Gül Çifti, tüm yaşlılara sağlıklı ve mutlu günler dilediler. Bu sürpriz karşısında çok mutlu olan Arife Kara, “Ben yaşlı değilim gencim, keşke bana bisiklet hediye etseydiniz” diye konuştu. Ziyaretler sırasında Neşe Gül, yaşlı teyzelere üzerinde Atatürk’ün resmi bulunan atkılardan hediye etti. Başkan Gül ile beraberindeki heyet, evde bakım hizmeti alan yaşlıların evlerine de giderek ‘geçmiş olsun’ dileklerini ilettiler.

“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN”
Gittiği bütün evlerde vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Gül, “Yaşlılarımızı yılın sadece bir günü, bir haftası değil yılın 365 günü yaşlılarımızı hatırlıyoruz. Ekiplerimiz, yıl boyunca 65 yaş üstü büyüklerimizin doğum günlerinde evlerine kadar giderek doğum günü pastası kesiyor. Ayrıca sürekli olarak evde bakım hizmeti veriyoruz. Sosyal belediyecilikte bu tip hamlelerimiz önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle