Hoşgeldiniz  

İbradı’da el emeği sergisi

Semih Köken | 27 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İbradı’da el emeği sergisi

İBRADI Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yaptığı el emeği eserler beğeniye sunuldu.

İbradı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan el sanatları kursuna katılan kursiyerlerin 3 ay boyunca yaptığı el emeği göz nuru ürünler bir sergiyle halkın beğenisine sunuldu. İbradı Belediyesi tarafından kısa bir süre önce restorasyonu tamamlanarak hizmete açılan Ürünlü Sanat Evi’ndeki sergide iğne oyasından taş baskıya kadar çeşitli el sanatları tekniği kullanılarak yapılan ürünler sergilendi.

Kurs öğretmeni emekli resim ve görsel sanatlar öğretmeni Şadiye Arayan ve kursiyerlerin hazır bulunduğu açılışa çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılanlar bir yandan sergiyi gezerken bir yandan da kursiyerlerden sergide yer alan eserler hakkında bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazif Çatalkaya, açılan kursların hem sosyal hayatı güçlendirdiğini hem de aile ekonomisine katkıda bulunduğunu söyledi. Hayatın her alanında hayat boyu öğrenme prensibiyle yola çıktıklarına dikkati çeken Çatalkaya, “Açılan kurslarımıza katılan kursiyerlerimize boş zamanlarında öğrenirken üretmek alışkanlığını kazandırıyoruz. Kursiyerlerimiz bir yandan el becerilerini geliştirirken bir yandan da meslek sahibi oluyor” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle