Hoşgeldiniz  

İbradı ARTOROS Turizm Kültür Sanat Çalıştayı başlıyor

Semih Köken | 30 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

İbradı ARTOROS Turizm Kültür Sanat Çalıştayı başlıyor

ANTALYA’nın İbradı İlçesi’nde bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek ARTOROS Turizm Kültür Sanat Çalıştayı 1 Eylül”de başlayacak. Yerli ve yabancı 100’e yakın sanatçının katılımıyla gerçekleştirilecek festivalde İbradı sokakları sanat galerisine dönüşecek.

İbradı Belediyesi, Ormana Aktive, Abdullah Nevzat Özgüven Vakfı işbirliğiyle organize edilen 3’üncü ARTOROS Turizm Kültür Sanat Çalıştayı’nda katılımcı sanatçılar Anıt Ağaç ‘Arapastık Kestanesi’, Yörük Ali Konağı, Muammer Aksoy Kültür Evi, Altınbeşik Mağarası başta olmak üzere ilçede pek çok ayrı mekana kuracakları atölyelerde resimden müziğe, heykelden el sanatlarına kadar birçok sanat dalında workshop grupları oluşturarak sanatlarını halkla bütünleştirecek.

ARTOROS Turizm Kültür Sanat Çalıştayı aracılığıyla sanatı Torosların zirvesine taşıdıklarını söyleyen İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, çalıştayın her yıl daha geniş kitlelerin katılımı ile büyüdüğünü vurguladı. Geçen yıllarda düzenlenen çalıştayların İbradı’yı tüm dünyaya tanıttığını kaydeden Başkan Küçükkuru, her zaman sanat ve sanatçının yanında olacaklarını kaydetti. Başkan Küçükkuru, “ARTOROS ile sanat Toroslar’da halkla buluşuyor. Sanat sokaklarda, düzenlenen etkinliklerde halkla iç içe girecek. Tüm sokaklarımız buram buram sanat kokacak” dedi.

Resim, ebru, fotoğraf, seramik, heykel ve geleneksel el sanatları sanatçılarının katılacağı ARTOROS Turizm Kültür Sanat Çalıştayı etkinlikleri çerçevesinde üretilecek eserler çeşitli şehirlerde sergilenecek. ARTOROS 4 Eylül’de yapılacak kapanış töreniyle sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle