Hoşgeldiniz  

Hüsne’yi, taverna tartışması ölüme götürdü

SEMİH KÖKEN | 16 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

ANTALYA’da 30 yaşındaki Şahin Koçar’ın, üzerinden otomobille geçtiği kız arkadaşı 23 yaşındaki Hüsne Aslan’ı ölüme götüren olayın, ‘tavernaya gitme’ tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.

19 Şubat akşamı Hüsne Aslan ile kız kardeşi Cennet Aslan, eğlenmek için dışarı çıktı. Kaleiçi’ndeki bir barda Şahin Koçar ile buluşan ikili, bir süre eğlendikten sonra evlerine dönmek istedi. Ancak Koçar, eğlenceye tavernada devam etmek istedi. Bu talebi geri çevrilen Koçar, 07 EFK 15 plakalı otomobiliyle iki kız kardeşi evlerine bırakmak için yola çıktı. İddiaya göre tartışma yol boyu devam etti. Şahin Koçar, Tonguç Caddesi’nde açık bir büfe görünce sigara alacağını söyleyerek aracı durdurdu. Hüsne Aslan bir paket de kendisine almasını istedi. Fakat Koçar taverna teklifini reddeden kız arkadaşı için sigara almayınca Hüsne Aslan ile kız kardeşi araçtan inip büfeden sigaralarını alıp yaya olarak evlerine doğru yürümeye başladı. Bu sırada aracıyla iki kardeşi takip eden Koçar, Hüsne ile kardeşini otomobile binmeye ikna etti.

Ancak Hüsne Aslan ile Koçar arasında alkolün de etkisiyle kavga çıktı. İddiaya göre ‘Ben sizin her istediğinizi yapıyorum ama siz benim istediğimi yapmıyorsunuz’ diyen Koçak, önde oturan kız arkadaşıyla yumruklaşmaya başladı. Bunun üzerine arka koltukta oturan Cennet Aslan araçtan indi. Hüsne Aslan da kapıyı açıp araçtan inmek istediği sırada Koçar kızın saçından yakalayıp gaza bastı. Vücudunun yarısı aracın içinde, yarısı dışında kalan Hüsne Aslan, araç kapısının park halindeki bir başka araca çarpmasıyla otomobilden fırlayıp aracın altında kaldı. Başının üzerinden tekerlek geçen Hüsne Aslan olay yerinde yaşamını yitirdi. Şahin Koçar ise tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcı Haki Çeliker tarafından hazırlanan iddianamede, olayın bir trafik kazası değil, ‘olası kasıtla ölüme sebebiyet’ olduğu belirtildi. 25 yıla kadar hapis cezası istenen Şahin Koçar, 29 Nisan günü hakim karşısına çıkacak.

ANTALYA'DA SAHIN KOCAR'IN , UZERINDEN OTOMOBILLE GECTIGI KIZ ARKADASI HUSNE ASLAN'I (FOTODAKI)  OLUME GOTUREN OLAYIN, TAVERNAYA GITME TARTISMASINDAN KAYNAKLANDIGI ORTAYA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle