Hoşgeldiniz  

Hülya Seyyar’a art arda 2 araç çarpmış (2) – yeniden

Semih Köken | 18 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA) – ANTALYA’nın Kepez İlçesi’nde 12 Aralık Cumartesi gecesi sokak ortasında cesedi bulunan 17 yaşındaki Hülya Seyyar’a, art arda 2 aracın çarptığı ortaya çıktı. İkinci aracın ehliyetsiz sürücüsü 18 yaşındaki Hacı K., dün yakalanıp gözaltına alındı.

Kepez İlçesi Düdenbaşı Mahallesi 2373 Sokak’ta, 12 Aralık gecesi saat 21.30 sıralarında, vücudunun çeşitli yerlerinde yara izleri bulunan kadın cesedi bulundu. İncelemede cesedin bir bankada staj yapan Hülya Seyyar’a ait olduğu belirlendi. Seyyar’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu’nun ön raporunda araç çarpması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Hülya Seyyar’ın cenazesi, memleketi Hatay’ın Yayladağ İlçesi’nde toprağa verildi.

ART ARDA İKİ ARAÇ ÇARPMIŞ

Olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan Asayiş Şube’ye bağlı 5 ayrı ekip, güvenlik kamerası ve Mobese kayıtları ile olay yeri incelemesinde, Hülya Seyyar’a art arda iki aracın çarptığını belirledi. Hülya Seyyar’ın olay gecesi amcasına gitmek için evden çıktığı, nişanlısıyla telefonda konuşarak yolda yürüdüğü, bu sırada beyaz bir otomobilin genç kıza çarpıp kaçtığı, hemen ardından gelen gri hafif ticari aracın çarpıp 100 metre kadar sürüklediği belirlendi.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ

Yapılan çalışma sonucu 07 EPR 23 plakalı gri hafif ticari aracı kullanan kişinin, 18 yaşındaki Hacı K. olduğu saptandı. Bir oto galeriye ait hafif ticari aracın tamir için sanayi sitesine götürüldüğünü belirleyen polis, olay anında aracı kullanan Hacı K.’yı da dün saat 14.00 sıralarında gözaltına aldı. Hacı K.’nın ehliyetinin olmadığı da tespit edildi.

Polisteki ifadesinde basında yer alan haberler nedeniyle korktuğunu bu nedenle teslim olmadığını anlatan Hacı K., “Genç kız yerde yatıyordu, kendisini fark etmedim. Aracımın altında bir sürü sürüklendi. Korktuğum için de kaçtım” dedi.

Hacı K., işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolünden geçirildi, ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle