Hoşgeldiniz  

Her cebe uygun yılbaşı sepeti

Semih Köken | 11 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA) – ANTALYA’da yılbaşı hazırlıkları kapsamında vitrinler kırmızı ürünlerle süslendi, camlara 2016 mesajları yazıldı. Her cebe uygun yılbaşı sepetleri ise satışa çıkarıldı.

İşletmeler, hazırladıkları sepetlerle yeni yılı unutulmaz kılmayı amaçlıyor. Özlem Pastanesi bu yıl içi tıklım tıklım dolu sepet hazırladı. ‘Noel Sepet’ olarak adlandırılan yılbaşı sepetinde spesiyal çikolata, karışık draje, kestane şekeri, antep fıstığı, fıstıklı lokum, portakallı fındıklı fitil lokum ve konfeti yer alıyor. Fiyatı 249 TL olan sepet süsleriyle göze de hitap ediyor. İşletmede yılbaşı sepetlerinin yanı sıra, madlen çikolata 55 TL, dekorlu çikolata 100 TL, spesiyal çikolata 65 TL, baton ve fıstıklı çikolata 60 TL’den satışa çıktı.

Migros, CarrefourSA gibi AVM’ler de alternatif seçenekli yılbaşı sepetleri hazırlıyor. Klasik Yılbaşı Sepeti, Premium Yılbaşı Sepeti, Gurme Yılbaşı Sepeti, Prestij Yılbaşı Sepeti ile Carrefour, müşterilerine bol seçenek sundu. 30 TL ile 210 TL arası değişen fiyatlarda saçışa çıkacak sepetlerin içerik zenginliği ise dikkat çekici.

Migros’ta ise bu yıl da 3 ayrı sepet vitrinde yerini alacak. Migros Klasik Sepet, Migros Butik Sepet ve Migros Prestij Sepet müşterileri için hazır edilecek. Sepet içeriği ve fiyatı ise ürünlere göre değişecek. Sepetlerde çikolata, draje, kuruyemiş, süs, mum gibi ürünler yer alacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle