Hoşgeldiniz  

Havalı tüfekle öğrenci ve veliyi yaraladılar

Semih Köken | 30 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Havalı tüfekle öğrenci ve veliyi yaraladılar

ANTALYA’da havalı tüfekle ateş eden kimliği belirsiz kişi yada kişiler, okul yanında çöp atan 7’nci sınıf öğrencisi Emir Can Akman ile 33 yaşındaki Emine Küçük isimli öğrenci velisini boynundan yaraladı.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi’nde bulunan Güzeloba İlköğretim Okulu’nun çevresinde meydana geldi. Okulun 7’nci sınıf öğrencisi Emir Can Akman, elinde bulunan çöpü atmak için bahçe duvarı yanında bulunan çöp konteynerine gitti. Burada çöpü atan Akman, okula girmek için arkasını döndüğü sırada belinde bir yanma hissetti. Hemen güvenlik görevlisinin yanına giden Akman, durumu anlattı. Öğrencinin beline bakan güvenlik görevlisi havalı tüfek mermisi ile vurulduğunu gördü. Olayın üzerinden kısa bir süre geçmeden öğrenci velisi Emine Küçük de boynunun sol yanında bir yanma hissetiğini belirterek durumu okul yönetimine bildirdi. Yapılan incelemede Küçük’ün eşarbından giren havalı tüfek mermisinin boynuna isabet ettiği otaya çıktı.

Okul yönetiminin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekip otosuna alınan Akman ile Küçük, yakında bulunan bir sağlık ocağına götürüldü. İkili yapılan tedavinin ardından Demircikara Polis Merkez Amirliği’nde ifade verdi.

Polis, tüfekle iki kişiyi yaralayan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle