Hoşgeldiniz  

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Semih Köken | 29 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde kamyonla motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan 20 yaşındaki Hüseyin Kadıoğlu, tedaviye alındığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kamyonla Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı (2)

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde kamyonla motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan 20 yaşındaki Hüseyin Kadıoğlu, tedaviye alındığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kadıoğlu‘nun cenazesi morga konuldu.

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde kamyonla motosikletin çarpıştığı kazada ‘Bir ölü bir yaralı

Kemer Kamyonla Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Antalya‘nın Kemer İlçesi’nde kamyonla motosikletin çarpıştığı kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

Kemer merkez Atatürk Caddesi‘nden Kemer-1 istikametine giden 46 yaşındaki S.I.’nın kullandığı 07 K 7335 plakalı kamyon, saat 12.30 sıralarında kontrolsüz kavşaktan sola dönüş yapmak istediği sırada aynı istikamette seyreden Hüseyin Kadıoğlu ve Tarık Sert’in bulunduğu 33 LV 250 plakalı motosikletle çarpıştı. Kamyona sol tarafından çarpan motosikletteki Tarık Sert savrulurken, Hüseyin Kadıoğlu ise aracın altına gitti. Sürücü S.I. kamyonu durdurup indi. Kamyonun arkasındaki yaralı ve aracın altına baktıktan sonra koşarak tekrar direksiyona geçen S.I., aracı öne doğru hareket ettirince Hüseyin Kadıoğlu‘nun üzerinden geçti. Kazada başında kaskları olan Hüseyin Kadıoğlu ve Tarık Sert yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Durumu ağır olan Hüseyin Kadıoğlu ilk müdahaleden sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülürken, Tarık Sert ise Kemer Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri motosiklet sürücüsünün kim olduğunu belirlemek amacıyla parmak izi çalışması yaparken, kamyon sürücüsünü gözaltına aldı.

‘İKİ LASTİĞİN ARASINDAYDI’

Görgü tanıklarından Umut Uğurcan, kamyon sürücüsünün aracın altındaki yaralıyı fark etmediğini belirterek, “Üstünden geçti, altına aldı. İki lastiğin arasındaydı, gördüm. Arka iki lastiğin. Panik yaptı gaza basınca, çiğnedi” dedi.

‘ALTINDAN KAYDI, GEÇTİ’

Diğer görgü tanığı Şemsihan Karayel de motosikletin geldiği istikameti göstererek, “Motosiklet altından kaydı, bir kişi altında kaldı. ‘Lastiğin altında’ diye bağırdım. Geri gitmek yerine üzerinden geçti bir daha. İkisi de aynı yönden geliyordu. Motosiklet de normal yoldan geliyordu. Yönleri aynıydı. Motosiklet solda kalıyordu. Altından kaydı, geçti. Motosiklette 2 kişi vardı. Kaskları vardı” diye konuştu.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anı yakındaki bir otelin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde kavşağa yaklaşan kamyonun dönüş için manevra yaptığı sırada motosikletin sol taraftan çarptığı görülüyor. Aracı durdurup inen sürücünün arkadaki yaralıya ve aracın altına baktıktan sonra koşarak direksiyona geçtiği ve aracı ileri doğru hareket ettirdiği görülüyor. Diğer yaralının da aracın ilerlemesinin ardından yolda yattığı görüntülerde yer alıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle