Hoşgeldiniz  

Halk plajı çalışmaları hızlandı

Semih Köken | 12 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Halk plajı çalışmaları hızlandı

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi.

Muratpaşa Belediyesi, vatandaşların, tehlikeli şekilde kullandığı falez kıyı bandında yer alan plaj noktalarında iyileştirme yapılmasını içeren çalışmalarına hız verdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nun onay vermesinin ardından başlatılan iyileştirme çalışmalarını denetledi. Başkan Uysal, ilgili birim müdürleri ile 5 ayrı noktadaki çalışmaları tek tek inceledi.

İYİLEŞTİRMELER YAPILIYOR

Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, Manavoğlu Parkı 1-2, Atan Park Otel önleri ve Konserve Koyu’nda sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan Uysal, “Projemiz kapsamında mevcut kullanımlar iyileştirilecek. Bozuk merdivenler, doğal dokuya zarar verilmeden düzenlenecek. Güneşlenme platformlarında çelik konstrüksiyon ve ahşap kaplama kullanılacak. Vatandaşlarımız, falezlerden denize güvenle ulaşacak” diye konuştu.

Başkan Uysal, çalışmaların en kısa süre içinde bitirilerek, vatandaşların kullanımına sunulacağını söyledi. Çalışmalar kapsamında Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, Manavoğlu Parkı, Atan Park Otel önleri ile Konserve Koyu’nda merdivenler düzenlenip, yeni platform yapılacak. Merdiven ve korkulukları yenilenen Bababurun Deniz Feneri önündeki iniş noktası ise Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan talep edilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle