Hoşgeldiniz  

Halk Oylamasına Doğru

Semih Köken | 23 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Aksu Kundu taksi durağı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ile birlikte Aksu Kundu taksi durağı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafının sorun ve isteklerini dinleyen Sümer, 16 Nisan Referandumunun önemine dikkat çekti. AK Parti öncesi Türkiye’de yaşanan kriz ve istikrarsızlığın, nelere mal olduğunu vurgulayan Başkan Sümer, “Milletimiz, 2002 öncesi koalisyonlardan, krizlerden, istikrarsızlıktan çok çekti. Şükür ki, 2002’den bu yana tek başına iktidar olmanın sağladığı istikrar sayesinde birçok gelişme yaşadık. Ülkemiz ve milletimiz, bilinçli bir şekilde çağın gerisinde bırakıldı, gelişmemizin önü tıkandı. Tüm engellemelere rağmen, Türkiye son 15 yılda hızlı bir biçimde atağa kalktı. Ancak görüyoruz ki, kendini üst akıl olarak gören Batı dünyası çirkin emellerinden vazgeçmiş değil, bunun son örneğini maalesef 15 Temmuz hain darbe girişiminde bir kez daha gördük. Bugün, Türkiye’nin önündeki engellemeleri kaldıracak ve 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir değişikliğin arifesindeyiz. İşte 16 Nisan referandumu Türk milleti için bu yüzden çok önemli. Artık Türkiye’yi üst akıllar yönetmiyor. Artık yönünü daima ileri çevirmiş bir millet var” dedi.

“Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Antalya’da”
24 Mart Cuma ve 25 Mart Cumartesi günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın, Antalya programlarına dair bilgi veren İl Başkanı Rıza Sümer, “Antalya 24 ve 25 Mart tarihlerinde Cumhurbaşkanı ve Başbakanını ağırlamaya hazır. Vatandaşlarımız dört bir yandan Cumhurbaşkanımızın 25 Mart Cumartesi günü Kepez Arena önünde yapacağı toplu açılış töreni hakkında bilgi almak için arıyorlar. Farklı kesimlerden, farklı partilerden birçok kişinin Cumhurbaşkanımızı karşılama hevesi beni gururlandırıyor. Milletimiz kiminle taraf olacağını, kime karşı olacağını çok iyi biliyor. İnşallah 16 Nisan’da bu birlik ve beraberliğimizi güçlü bir evet ile tüm dünyaya duyuracağız.”

Taksi esnafımızın yanındayız.
Taksi esnafının sorun ve isteklerini not eden Sümer, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ile birlikte diyalog halinde olduklarını ve daha iyi hizmet için gerekeni yapmaya hazır olduklarının altını çizdi. Eskiden taksiye binebilmenin bile lüks olduğunu belirten Başkan Sümer, “Bugün devletimizin yaptığı ÖTV indirimleri sayesinde, taksi esnafımız lüks marka otomobilleri kullanabiliyor, vatandaşımızda konforlu bir şekilde seyahat edebiliyor. Bugün, eskiden hayal bile edemediğimiz birçok şeyi yaşayabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. Taksi esnafının, “Şoförlü araç kiralama şirketleri işimize taş koyuyor. Bizler vergimizi veriyoruz, kayıtlı bir iş yapıyoruz ancak bu araç kiralama şirketleri taksici gibi davranıp, gayrı resmi iş yapıyorlar” sözleri üzerine, Başkan Sümer konu ile ilgili bilgi alacağını ve Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ile beraber, taksi esnafının yanında olduklarını ve sorunların çözümü için gerekeni yapacaklarını belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle