Hoşgeldiniz  

Hafta sonu kar keyfi Olympos Teleferik ile 2365.mt. zirvede yaşandı.

Semih Köken | 11 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Hafta sonu kar keyfi Olympos Teleferik ile 2365.mt. zirvede yaşandı.

Kış turizmin tartışmasız en önemli noktası
kar_4OLYMPOS TELEFERİK

Antalya’nın karla buluşmasında en kolay yol olan Olympos Teleferik, hafta sonu da büyük ilgi çekti. Zirveye yağan kar ile daha da ilgi çekici hale gelen Tahtalı Dağı zirvesine çıkmak isteyenler hafta sonunu 2365mt.de kar keyfi yaşayarak değerlendirdiler. Antalyalılar kadar bölgede tatil yapan yabancı misafirlerin de büyük ilgi gösterdiği zirvede son dönem Arap turistlerin de ilgisinin oldukça fazla olduğu gözlendi. Zirveye çıkan misafirler kar keyfi yaşarken, kartopu oynamayı ve kardan adam yapmayı da ihmal etmediler.

Genel Müdür Haydar Gümrükçü, gösterilen ilgiye teşekkür etti!

Dünyanın en uzun teleferik hatlarından birisi olan ve 2365m. yükseklikteki yer alan tesis; muhteşem manzarası ile de dünyanın her yerinden ziyaretçi akınına uğruyor. Hafta sonları özellikle Antalyalıların büyük ilgisini çeken Olympos Teleferik’e gösterilen ilgiye teşekkürlerini sunan Genel Müdür Haydar Gümrükçü, “ Son dönem yağan kar ile zirvemiz daha da şenlendi. Antalya’nın karla buluşmasında en kolay yol alternatif turizmin en özel yerlerinden birisi olan Olympos Teleferik. Yabancı misafirlerimizin olduğu kadar, özellikle Antalya’da yaşayan ve çocuklu ailelerin de büyük ilgisini gördük. Gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Olympos Teleferik adeta kurtarıcı gibi!

Kış sezonunda alternatif tur destinasyonu arayışında olan acenteler için Olympos Teleferik adeta kurtarıcı gibi. Yıl boyu çeşitli dönemlerde birçok aktivitenin gerçekleştirildiği zirvede Shakespeare Restaurant, tüm konforu ve profesyonelliği ile misafirleri ağırlamaya devam ediyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle