Hoşgeldiniz  

Güzeller Kemer’de kraliçe olmak için yarışacak

Semih Köken | 22 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Güzeller Kemer’de kraliçe olmak için yarışacak

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nda 22 ülke güzeli kraliçe olmak için yarışacak.

ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE BU YIL 10'UNCUSU DUZENLENECEK MISS KEMER INTERNATIONAL GUZELLIK YARISMASI'NDA 22 ULKE GUZELI KRALICE OLMAK ICIN YARISACAK.(FOTO:KEMER-DHA)
Kemer’de Club Aura tarafından organize edilen Miss Kemer International Güzellik Yarışması kapsamında 22 ülkeden güzeller Kemer’e geliyor. 3 Haziran’da yapılacak final öncesi Kemer’de kampa girecek güzeller, rafting, akvaryum, aqua park, at turu, dinopark, Aspendos’ta Anadolu Ateşi, Likya Yolu yürüyüşü, yat turu ve birçok aktiviteye katılacak.

Yarışmanın organizatörü Adnan Şeker, “Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nın 10’uncu yılını yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık geleneksel hale gelen ve bu yıl Türkiye ile birlikte 22 ülke güzelini Kemer’de ağırlayacağız” dedi.

CAPE VERDELİ GÜZELİN 8 ERKEK KARDEŞİ VAR

Kraliçe adaylarından Cape Verde Adası adına yarışmaya katılacak olan 24 yaşındaki Sofia Monica’nın 8 erkek kardeşi bulunuyor. 17 yaşında evden ayrılarak önce Portekiz ardından da Çek Cumhuriyeti’nde yaşamaya başlayan Sofia Monica, bir nanoteknoloji firmasında çalışıyor ve aynı zamanda modellik yapıyor. 5 dili anadili gibi konuşan ve 6’ncısını da öğrenen Sofia Monica, Türkiye’ye ilk defa geliyor.

UKRAYNALI GÜZEL TOP MODEL OLMAK İSTİYOR

Ukrayna adına Miss Kemer International Güzellik Yarışması’na katılacak olan 18 yaşındaki Diana Dudka ise üniversitede turizm okuyor. Daha önce Çin’de modellik yapan güzel ünlü bir top model olmak istiyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle