Hoşgeldiniz  

Güzeller, Kemer’de kampa girdi

Semih Köken | 01 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Güzeller, Kemer’de kampa girdi

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde düzenlenen ‘Miss Kemer International Güzellik Yarışması’nın finalistleri kampa girdi.
ANTALYA'NIN KEMER ILCESI'NDE DUZENLENEN MISS KEMER INTERNATIONAL GUZELLIK YARISMASI'NIN FINALISTLERI KAMPA GIRDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
Kemer’de bu yıl 11’incisi düzenlenen Miss Kemer International Güzellik Yarışması için 20 ülkeden gelen güzeller Beldibi Mahallesi’ndeki Rixos Sungate Otel’de kampa girdi. Güzeller, 9 Temmuz’da yapılacak final gecesine kadar Antalya genelinde çeşitli aktivitelere de katılacak. Güzeller ilk gün boş vakitlerinde fotoğraf çektirerek sosyal medyadan paylaştı. Otelde jakuziye giren güzeller daha sonra denizde yüzüp eğlendi. Yarışmanın organizatörü Adnan Şeker, “Bu yıl 11’incisi düzenlenen yarışmamıza 20 ülke güzeli katılıyor. Turizm bütün insanları birbirine bağlar. Yarışmamızda 20 ülkeye buradan dostluk mesajı veriyoruz. 20 ülkeyi ve bütün dünyayı Türkiye’ye davet ediyoruz” dedi.

Yarışma finalinin 9 Temmuz’da yapılacağını aktaran Adnan Şeker, “Kamp süresince aquaparklar, yat turu ve tarihi yerleri gezeceğiz. Bütün Antalya’yı dolayısıyla tüm Türkiye’yi 20 ülkeye tanıtmış olacağız. Bütün yarışmacılara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yarışmada Türkiye’yi temsil edecek olan Melissa Kandemir, “Antalya’dan katılıyorum. Hedefim birinci olmak ve gelecekte de mankenliğe devam etmek istiyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle