Hoşgeldiniz  

Gül’ün koltuğuna Fatma Nur oturdu  

Semih Köken | 21 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Gül’ün koltuğuna Fatma Nur oturdu   

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Bayramı nedeniyle koltuğunu Şeker İlköğretim Okulu 3-A Sınıfı Öğrencisi Fatma Nur Genç’e bıraktı.  Çocuk başkan okullarıyla ilgili isteklerde bulundu.

 

Kiriş Mahallesi’ndeki Şeker İlkokulu Müdürü Kemal Karagöz, 3-A Sınıf Öğretmeni Hayriye Özer Can ile öğrencileri Fatma Nur Genç, Naz Bakaç, Emirhan Kurnaz ve Mert Aktuğ Başkan Gül’ün 23 Nisan konuğu oldu.

“O KOLTUK ALIŞKANLIK YAPABİLİR”

Başkan Gül, bir 23 Nisan geleneği olarak makam koltuğunu 10 yaşındaki Fatma Nur Genç’e bıraktı.  Başkan Mustafa Gül, çocuk başkana “Dikkatli ol o koltuk alışkanlık yapabilir. Çünkü bazı oturanların kalkası gelmiyor. Ama bizim oturmaya pek vaktimiz olmuyor. Hep çalışma halindeyiz” dedi.

MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR

Başkan Gül, koltuğuna oturan Fatma Nur’a bir isteği olup olmadığını sordu. Çocuk başkan, okullarının bazı eksikleri olduğunu belirterek belediyeden bu konuda yardım istedi. Başkan Gül de eğitime her zaman destek olduklarını hatırlattı ve Şeker İlkokulu’nun eksikliklerini giderme sözü verdi. Okul Müdürü Kemal Karagöz ise, “Okulumuzun öğrencilerinin yarısını belediye olarak siz taşıyorsunuz. Eğitime katkılarınızı takdirle karşılıyor ve teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“HALKIMIZIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ”

Fatma Nur Genç, eğitimden sonra en önemli konunun turizm olduğunu belirterek “Başkan olsaydım turizme ve tanıtıma çok önem verirdim. Çünkü ilçedeki halkın çoğu buradan ekmek yiyor” dedi. Başkan Mustafa Gül ise , “ Halkımızın sıkıntıları bizin sıkıntılarımızdır. Turizm ve tarım gerilerse Kemer’de geriler. Bu yüzden her zaman bu konuyu gündemde tutuyor ve tanıtım için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bu sezondan da umutluyuz. İnşallah bir terslik çıkmaz” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Gül, kendisini ziyaret eden 4 öğrenciye çeşitli hediyeler verdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle