Hoşgeldiniz  

GÜL”ISPATLAMAZSAN ŞEREFSİZSİN” DEDİ VE MECLİS ÜYESİNİ ATTIRDI

Semih Köken | 02 Ağustos 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

GÜL”ISPATLAMAZSAN ŞEREFSİZSİN” DEDİ VE MECLİS ÜYESİNİ ATTIRDI

Kemer İlçesi, Kemer Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında gergin anlar yaşandı.

Kemer Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında görüşülen 13 gündem maddesinin ardından verilen önergeler sırasında Kemer Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Mustafa Gül ile AK Parti Meclis Üyesi Yunus Nergis arasında tartışma yaşandı.

Yunus Nergis’in, Belediye Başkanı Gül’e Kiriş Mahallesi’nde bulunan Maxx Royal Otel’deki marketi kendisi işletiyor demesinin ardından tansiyon yükselirken Başkan Gül; “Eğer ki marketi benim işlettiğimi kanıtlayın hemen başkanlıktan istifa edeyim” dedi. Bunun ardından söz almadan konuşulması, argo laflar kullanılması ve Meclis Başkanı olan Mustafa Gül’e ithamlarından dolayı AK Parti meclis üyesi Yunus Nergis, Başkanın talimatı ile özel güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkartıldı.

Toplantının sonunda yaşanan olay nedeniyle diğer meclis üyeleri ve salonda bulunanlardan özür dileyen başkan Gül, AK Partili Meclis üyesi Nergis’in ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında; “Daha önce Belediye’den Pazar yeri istediği ve aldığı Pazar yerini sattı yakalandı. Buna sinir oldu. Tabii geriye almak zorunda kaldı. Kendisi bizlere, otellerden yer kiralamak için defalarca müracaat etti. Dükkan sahibine borcunun olduğunu hatta icra getirdiğini, bu borcu benim ödememi ve bu konuda yardımcı olmamı talep etti.

Kendisi yine Kiriş’te bir tatil köyünde, ben Recep beye söyledim kendisi ile birlikte görüşmeye gittiler. Dükkan kiralamak için. Bu işler olmayınca böyle yaptı. Allaha çok şükür benim hiçbir otelde ne bir bilyem, ne bir odam, ne bir marketim yok. Zaten bu olan olayları kayıt altına alındı ve bunları savcılığa götüreceğim. Bunu ispat edene kadar da uğraşacağım. Onun için ben herkes den böyle kötü bir meclis geçirdiğimiz için herkesten özür dilerim. İnşallah önümüzde seçim de var böyle istisna olan arkadaşlar ayıklanır da daha düzgün arkadaşlarımızla çalışmaya devam ederiz” dedi.

KEMERSPOR 2003’ÜN TESİSLERİ BELEDİYE YE DEVREDİLİYOR

Ayrıca meclis toplantısında Kemerspor 2003’ün Tekirova Mahallesi’nde bulunan tesislerinin verilen önerge ile sahibi olan Kemer Belediyesine iadesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle