Hoşgeldiniz  

GÜL: “RUSYA PAZARIÖNEMLİ AMA VAZGEÇİLMEZ DEĞİL”

Semih Köken | 03 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Ülke genelinde Rusya ile yaşanan krize değinen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül “Tamam rusya büyük bir pazar ama o etabta Kemerinde bir adı var Tanıtım atağımız sürüyor bu sene 25 ayrı fuarda Kemeri Tanıtıyoruz
alternatif destinasyonlara açığız Ruslar gelmezse kimse açlıktan ölmez ülke politikamıza göre hareket ediyoruz bu sürecin Kısa süreceğine inanıyorum” dedi.

Son günlerde meydana gelen Rusya yayla meydana gelen krizi değerlendiren Mustafa Gül Kemer büyük bir destinasyon bunu göze aldığımızda Rusya’dan gelen turist sayısı küçümsenmeyecek bir rakamdır.
Bunların yanında Antalya da yerleşik olarak yaşayan on sekiz bin Rus vatandaşımızın da olduğu da düşünülürse bu büyük bir handikaptır.
Tabii ki Rus turizmi bizim için büyük bir pazardır fakat hükümetimizin izlediği politikalara uymak durumundayız. Büyüklerimizin vereceği kararlar etkili olacaktır bunda Antalya ve Dış İşleri Bakanımız milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun Turizm becerisi ve üslubu sayesinde kısa bir zamanda Rusya krizinin çözüleceğine inancım tamdır.
Bunun yanında Kemer Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda 7 fuara katılmıştık bu yıl 25 farklı fuara katılarak Kemer i tanıtmaya devam ediyoruz.
Tabii ki Kemer sadece Ruslara bağlı bir turizm merkezi değildir, bunun da tanıtımını yaparak önümüzdeki dönemde göstereceğiz. Rusya krizinin sezon sonunda olması şu an da pek etkilemese de turizm fuarları dönemine doğru bu işin düzeleceğini göstermektedir.
Bizde bu çalışmalarımızı bu doğrultu da yapıyoruz.
***********************
Kemerin her tarafında “KEMER’İ HAZIRLIYORUZ” diye sloganlı billboardlar var, bunun için ne gibi çalışmalar yapılacak.?

Biz kemerdeki çalışmalarımızda biliyorsunuz inşaat yasağı olduğu için ekimden itibaren başlıyoruz, bilindiği gibi yol çalışmalarımız devam ediyor bu anlamda Tekirova da yol çalışmamız gayet başarılı oldu şimdi aynı çalışmayı Tekirova da oteller bölgesinde ki yola kaydıracağız.
Göynük de ona keza oteller bölgesinde ki yolu yeniden tanzim edeceğiz ve en önemlisi Beldibi’n de vatandaşa çile çektiren yolu önce işgallerden kurtarıp bir düzene sokacağız Kemer iki ve Kemer üç deki gibi modern bir görüme Beldibi de kavuşacaktır.
Bunun en güzel örneğini geçenlerde iş adamları ile Almanyada bir yemekte rast geldim.
Orada Tekirovada yapılan caddeden bahsetildi.
Bunlar bizim için önemli kazanımlar mayıs ayında Kemere gelecek olanlar bu değişimin farkına varaçaklardır.dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle