Hoşgeldiniz  

GÜL ”AZ KALDI HERŞEY GÜZEL OLACAK” DEDİ..

Semih Köken | 08 Kasım 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

GÜL ”AZ KALDI HERŞEY GÜZEL OLACAK” DEDİ..

Geçtiğimiz günlerde Kemer Ayışığı gazetesine konuşan Mustafa Gül çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanlığı dönemi halen eleştirilere hedef olan Gül : Demek ki çok şey yapmışız ki defaatle konuşuluyoruz dedi.

Kendi Belediyesi döneminde yaptıklarını ve seçimi yeniden kazanması halinde ise yapacaklarını bizlerle paylaşan Mustafa Gül her hafta başkanlığı döneminde yapılan okulları camileri ve bilimum merkezleri gezerek video kayıtları ile de unutturulmaya çalışılan yada varlığı rahatsız eden kazanımları yeniden gündeme taşımaya başladı.

Seçim zamanı yaklaşırken bizim sorularımıza da samimi cevaplar veren Gül seçimi kazandığınızda ilk işiniz ne olacak dediğimiz de ise ”Ben öncelikle haksız ve şaibeli bir şekilde Belediye ye kazandırıldığı söylenen Başkan Topaloğlu’nun hizmetinde ki lüx Audi marka aracı satarak çocuklarımız için eğitimleri için kullanacağım dedi ”.Bu esnada kendi özel aracını kullanmaktan ise asla gocunmayacağını belirterek ”Ben Kemer için varım” dedi..

Kemer ve halkı ile her zaman gurur duyduğunu belirten Mustafa Gül ; keşke kemer i’miz için hakikaten katkı sağlayan bir yönetim olsaydı inanın onur duyardım fakat duyduklarım gördüklerim ne yazık ki beni ve kemer halkımızı derinden etkilemekte bundan ötürü takdir etmeyi de bileceğimiz işler bekledik hep ancak hepsi maalesef hayal kırıklığı ile sonuçlandı eğer ki hakkı ile yapılan icraatler konulsa idi önümüze bize eleştirmek değil takdir etmek düşerdi dedi.

Son olarak tüm kemer halkına bu tek dönemlik oligarşi yi çok yakında el birliği ile bitireceklerini belirterek sabredelim her şey yakında güzel olacak mesajı gönderdi.

haber : Sezen Turhan

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle