Hoşgeldiniz  

Gözünden yaralanan taraftara kupalı moral

Semih Köken | 04 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Gözünden yaralanan taraftara kupalı moral

KONYA’da oynanan PTT 1’inci Lig play-off final maçında atılan maytapla sol gözünden yaralanan ve ameliyat olan taraftar Hüsnü Koca’yı, Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, şampiyonluk kupasıyla evinde ziyaret etti.

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Asbaşkan Bilal Gömeç, Konya’da Adana Demirspor ile oynanan play- off final maçında tribünlerden atılan maytapla gözünden yaralanan turuncu yeşilli taraftar 46 yaşındaki Hüsnü Koca’yı ziyaret etti. Başkan Çavuşoğlu ve Asbaşkan Gömeç, maçta Emre Akbaba’nın attığı beraberlik golünün ardından maraton tribününün üst katından atılan maytapla yaralanan ve Konya’da ameliyat geçiren mobilya imalatçısı Koca’ya şampiyonluk kupasını götürdü.

Hüsnü Koca, Alanyasporlu taraftarları attığı maytabın gözünde patladığını ve içindeki bir parçanın gözüne saplandığını söyledi. Maç öncesi ve maç sırasında üst kattan sürekli patlayıcıların atıldığını belirten Koca, “Devamlı atıyorlardı. Golden sonra atılanlardan biri bana denk geldi. Ameliyat oldum. 5 gün hastanede kaldım. Çarşamba günü yeniden Konya’ya gideceğim. Tekrar ameliyat durumum var” dedi. Başkan Çavuşoğlu ise Koca’ya ‘geçmiş olsun’ dileyerek tedavisi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle