Hoşgeldiniz  

GÖRÜNTÜLÜ 13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

Semih Köken | 09 Temmuz 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

GÖRÜNTÜLÜ  13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

Kortejden görüntüler Konserlerden görüntüler Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nde sanatçı Bülent Ersoy konser verdi.

13. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

Kemer Ralli Alanındaki kortej yürüyüşü, Liman Caddesi’nden Atatürk Bulvarı’na kadar geç saatlere kadar devam etti. Korteje, KemerBelediye Başkanı Mustafa Gül‘ün yanı sıra ünlü sanatçılar Serdar Gökhan, Nuri Alço, Banu Alkan, Serpil Çakmaklı, ve Bahar Öztan da katıldı.

Kortej sırasında bölgedeki turistik tesisler ile eğlence merkezlerinin hazırladıkları dans gösterileri ve şovlar renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşü, yerli ve yabancı turistler ilgiyle izledi.

Yürüyüş sonrası ilçe stadında sahneye çıkan sanatçı Hasan Yılmaz, konser verdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Yılmaz, seslendirdiği oyun havaları ile izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Daha sonra sanatçı Bülent Ersoy, bir konser verdi. İzleyiciler, yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ersoy’un seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti.

Ersoy, konseri izleyenlerin ramazan bayramını kutladı. Kemer‘e daha önce hiç gelmediğini ifade eden Ersoy, ilçede evi olmadığını belirterek, ev satın almak istediğini söyledi.Kemer‘den ev aldıktan sonra bol bol alışveriş yapacağını da aktaran Ersoy, sanata ve sanatçıya destek veren herkese teşekkür etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise festivalin bu yıl on üçüncüsünü düzenlemelerinden dolayı mutlu olduklarını vurguladı. Gül, Kemer‘deki turizmi geliştirmek için yurt içi ve yurt dışında fuarlara katıldıklarının altını çizerek festivalin yanı sıraKemer‘de sinema festivali düzenlemek istediklerini anlattı.

Festival, yarın sanatçılar Simge ve Mustafa Sandal konserleri ile devam edecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle