Hoşgeldiniz  

Gol kralı Umut Dilek, Kemerspor’un en büyük kozu

Semih Köken | 26 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Gol kralı Umut Dilek, Kemerspor’un en büyük kozu

SPOR Toto 3’üncü Lig’de mücadele eden Kemerspor 2003’ün bu yıl 2’nci Lig’e yükselme yolunda en büyük kozu geçen sezonun gol kralı unvanlı forveti Umut Dilek olacak.

SPOR TOTO 3'UNCU LIG'DE MUCADELE EDEN KEMERSPOR 2003'UN BU YIL 2'NCI LIG'E YUKSELME YOLUNDA EN BUYUK KOZU GECEN SEZONUN GOL KRALI UNVANLI FORVETI UMUT DILEK OLACAK.(FOTO:KEMER-DHA)
Kemerspor 2003’e Antalya Erdem Gençlik Spor Kulübü’nden transfer edilen 22 yaşındaki Umut Dilek, geçen sezon 23 golle gol kralı oldu. Ligde oynanan 36 maçın 35’inde sahada olan Umut Dilek, 1 maçı da sarı kart cezalısı olması nedeniyle kaçırdı. Özellikle geçen sezon sergilediği başarılı performansla birçok kulübün transfer listesine aldığı Umut Dilek’i bırakmayan Kemerspor 2003 yönetimi, 2’nci Lig’e yükselme yolunda oyuncuyu en büyük kozu olarak görüyor.

Kemerspor 2003 Başkan Yardımcısı Durmuş Can, “Umut Dilek gibi yetenekler zor yetişiyor. Biz onu elimizden geldiği kadar elimizde tutmaya çalışıyoruz çünkü geçen yıl neredeyse hiçbir maçı kaçırmadı ve 3’üncü Lig’in gol kralı oldu. Takımımıza katkısı büyük olan sporcularımız arasında. Bu yıl da Umut’tan gol krallığı bekliyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle