Hoşgeldiniz  

Gökyüzü kaykaycısından şampiyonluk sözü

Semih Köken | 02 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Gökyüzü kaykaycısından şampiyonluk sözü

Türkiye Flyboard Şampiyonu olarak Antalya’ya gurur yaşatan Uğur Piro, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Kıbrıs’ta yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Dubai’de düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Piro, Başkan Türel’e şampiyonluk sözü verdi.

Sivil Düşünce Platformu Başkanı Hidayet Gültekin ve platform üyesi Türkiye Flyboard Şampiyonu Uğur Piro, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti. Gökyüzü kaykayı olarak adlandırılan deniz sporu Flyboard’da Türkiye Şampiyonu olarak Antalya’ya gurur yaşatan Uğur Piro’yu tebrik eden Başkan Türel, “Lig içerisinde gösterdiği performansla Türkiye Şampiyonu olan Uğur Piro, bizi ve Antalya’yı gururlandırdı. Bu nedenle, Uğur Piro’nun bu muhteşem performansını düzenlenecek birçok organizasyonda da görmek istiyoruz” dedi.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Flyboard Türkiye Şampiyonu Uğur Piro, desteklerinden dolayı Başkan Türel’e teşekkür etti. Flyboard 2017 takviminde Kıbrıs’ta yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Dubai’de yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil edeceğini belirten Uğur Piro, Başkan Türel’e şampiyonluk sözü verdi. Piro, Türk ve Büyükşehir Belediyesi Bayrağı’nı dalgalandıracağını da sözlerine ekledi. Ziyaretin sonunda Uğur Piro, Başkan Türel’e forma hediye ederken, Başkan Türel de başarısından dolayı Piro’ya altın ve imzalı saat hediye etti

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle