Hoşgeldiniz  

Göksu Çayı Köprüsü’ne asfalt

Semih Köken | 09 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Göksu Çayı Köprüsü’ne asfalt

KONYAALTI Belediyesi, Göksu Çayı üzerine inşa ederek Uncalı ve Molla Yusuf mahallelerini bağlayan köprüde sıcak asfalt çalışması başlattı.

Konyaaltı Belediyesi tarafından geçen aylarda inşa edilen Göksu Çayı Köprüsü, Uncalı Mahallesi ve Molla Yusuf Mahallesi’ni birbirine bağladı. Bahtılı ve Çakırlar mahallelerine alternatif oluşturan yolu kesintiye uğratan Göksu Çayı üzerine inşa edilen köprüde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14 metre genişliğindeki betonarme köprünün tamamlanmasıyla bağlantı yollarını açtıklarını ve hemen ardından da asfalt çalışması yaptıklarını kaydetti.

KONYAALTI BELEDIYESI, GOKSU CAYI UZERINE INSA EDEREK UNCALI VE MOLLA YUSUF MAHALLELERINI BAGLAYAN KOPRUDE SICAK ASFALT CALISMASI BASLATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Uncalı Mahallesi 1269 Sokak ile Molla Yusuf Mahallesi 1460 Sokağı köprüyle bir birine bağladıklarını dile getiren Başkan Böcek, böylece Bahtılı ve Çakırlar güzergahına yeni bir alternatif yol kazandırmış olduklarını söyledi. Muhittin Böcek, köprünün bağlantı yolunun da asfaltlanmasıyla Uncalı Mahallesi’nden gelen sürücülerin Bahtılı ve Çakırlar bölgesine çok daha kolay ve hızlı ulaşabildiklerini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle