Hoşgeldiniz  

Gloria Ironman 70.3 Turkey Start Alıyor

Semih Köken | 21 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Gloria Ironman 70.3 Turkey Start Alıyor

SIRASIYLA yüzme, bisiklet ve koşudan oluşan üç farklı branşın aynı yarış içerisinde yapılabildiği, irade ve güce dayalı olan Ironman yarışı, 23 Ekim’de Antalya‘da start alacak.

Türkiye’de ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen yarış bu yıl Gloria Ironman 70.3 Turkey adıyla 23 Ekim’de Antalya Belek‘te düzenlenecek.

Organizasyon Temmuz ayında hayatını kaybeden Özaltın Holding’in Kurucu Başkanı Nuri Özaltın‘ın anısına yapılacak. Ayrıca yarışta Nuri Özaltın anısına takım kuruldu. Bu takımda 1.9 km’lik yüzme branşında Saadettin Saran, 90 km’lik bisiklet etabında Kerem Özçapkın ve 21.1 km’lik koşuda Bahar Saygılı mücadele edecek.

Geçen sene olduğu gibi bu sene de yarışın yayıncı kuruluşu CNNTÜRK olurken, DreamTv ve Radyo D de yayınları ve etkinlikleri ile yarışı destekleyecekler.

41 ÜLKEDEN YAKLAŞIK 1000 TRİATLET YARIŞACAK

Yılda 150 bin triatletin katılımı ile 23’ü Avrupa, 19’u Asya ve 52’si Amerika‘da olmak üzere dünyanın 92 farklı yerinde gerçekleşerek, dünyanın en popüler ve en geniş katılımlı spor organizasyonu Ironman’in Türkiye yarışına 300 gönüllü destek verecek, 1000 kişi bilfiil çalışacak ve 50’ye yakın ülkeden yaklaşık 1000 triatlet yarışacak.

GLORIA IRONMAN 70.3 TURKEY’DE BU YIL TÜM PARKURLAR DEĞİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Belek Beachpark’ta gerçekleşen yüzme etabı bu yıl Gloria Serenity Resort plajında gerçekleşecek. Bisiklet parkuru Gloria Serenity Resort’tan çıkılarak tamamen düz bir parkura aktarıldığı için sporculara sağladığı hızlanma avantajı ile “Personel Best” yani “En iyi Derece”lerini yapma imkanını verebilecek. Koşu parkuru ise Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Golf Club parkuru içinde iki tur atılarak yapılacak olup yarış bitişi Gloria Sports Arena’ da gerçekleşecek.

50 MİLYON DOLARLIK YATIRIM YAPILDI

Gloria Ironman 70.3 Turkey dışında da birçok etkinliğe ev sahipliği yapan ve 2015’te 50 milyon Dolarlık yatırım ile kapılarını açıp Türkiye‘de spor turizminde yeni bir dönem başlatan Gloria Sports Arena, 50 farklı spor branşında hizmet veren, ayrıca içerisinde profesyonel bir ekibin çalıştığı Sporcu Sağlığı ve Performans Merkezi, performans ölçümleri, masaj odaları, rehabilitasyon merkezi ile, 105.000m2’ye kurulu, Avrupa‘nın en kapsamlı özel finansmanlı spor tesisidir. Gloria Sports Arena aynı zamanda Türkiye‘nin en büyük ve en kapsamlı spor kompleksi olması ile yılın en az 300 gününün güneşli geçtiğiAntalya‘nın tanıtımına büyük katkı sağlamakta. – Belek

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle