Hoşgeldiniz  

Geziye Katılan Yabancı Uyruklu Vatandaşlardan Övgü Dolu Sözler

Semih Köken | 09 Mart 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Geziye Katılan Yabancı Uyruklu Vatandaşlardan Övgü Dolu Sözler

Geziye Katılan Yabancı Uyruklu Vatandaşlardan Övgü Dolu Sözler
Ukrayna’dan Kemer’e gelerek 4 yıldır burada yaşayan Elena İvanenka, Atatürk’ü tanıdığını anlatırken, “Biliyorum çünkü burada yaşıyorum ve burada yaşıyorsak bilmek zorundayız Atatürk’ü görmek Bizim için çok güzel bir organizasyon. Kendi başımıza gitme imkanımız yoktu. Belediyenin bu imkanı bize sunmasından dolayı çok mutluyuz, diye konuştu.

Ukraynalı Oksana Dumrovskaya, “Her ülkede bu tarz organizasyonlar düzenleniyor. Yapılan organizasyondan dolayı çok mutlu ve memnunuz” dedi.

Rus eşi Kristina Kosykh’u yolcu etmek için alana gelen Soner Öztürk, şöyle dedi:

“Kristina 3 yıldır burada yaşıyor. Daha yeni evlendik. Atatürk’ü bizim anlattığımız kadarıyla biliyor. Şimdi inşallah yerinde ziyaretiyle birlikte hem Atatürk hakkında hem de Türkiye’nin nasıl yönetildiği hakkında milletvekilleri, millet meclisi ile birlikte Türkiye’yi daha iyi tanıyacak. Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye güzel bir hizmet yaptı. Eşim de bir yabancı olarak bizi ve Türkiye’yi ve özellikle büyük Atatürk’ü tanımak için bir adım olacak. Onun için de biz sevinçliyiz ve mutluyuz bu konuda.”

Estonyalı İrina Magrelo da “Türkiye’de 2 yıldır yaşıyorum aslında ve 10 yıldır gidip geliyorum. Atatürk’ü tabi ki biliyorum. Estonya’da Türk Dili ve Kültürü okudum. Bu yüzden Atatürk’ü biliyorum. Kadınlar Günü kutlu olsun, güzel bir organizasyon. Çok kalabalık burası. Elbette güzel bir gün olacağını düşünüyorum. Hepsi kadın ve her şeyi kadınlar için yapıyorlar, bu çok güzel” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle