Hoşgeldiniz  

Genç kız yurttan çıkarılacağı endişesiyle ölmek istedi

Semih Köken | 11 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Genç kız yurttan çıkarılacağı endişesiyle ölmek istedi

ANTALYA’da yetiştirme yurdunda kalan N.İ., 18 yaşını doldurduğu için yurttan çıkartılacağı endişesiyle bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulundu. Genç kız, polis ekiplerinin çabasıyla ikna etti.

Yetiştirme yurdunda kalan N.İ., rahatsızlığı nedeniyle yurt görevlileri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne getirildi. Kontrollerin ardından yurda dönmek için hastaneden ayrılan N.İ. otomobile bindirileceği sırada yurt görevlilerinin yanından kaçarak üniversite yerleşkesine doğru koştu. 4 katlı fakülte binası inşaatının en üst katına çıkan  N.İ., intihar edeceğini söyledi.

Yurt görevlilerinin yardım istemesi üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İnşaatın penceresinden bir ayağı sarkan N.İ., yardım için gelenleri geri çevirerek atlayacağını yineledi. Bu sırada bir komiser, genç kızın yanına çıkarak bir süre konuştu. Çabaları sonunda N İ.’yi ikna eden komiser, elinden tutarak indirdi. 18 yaşını doldurduğu için 2 ay sonra yurtla ilişkisi kesileceğinin söylendiğini belirtilen N.İ., gidecek yeri olmadığını bu nedenle ölmek istediğini söylediği öğrenildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle