Hoşgeldiniz  

GELİN TENİS OYNAYALIM

SEMİH KÖKEN | 23 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

GELİN TENİS OYNAYALIM

TENİS İDEAL BİR SPOR OLDUĞUNU KANITLAYAN NEDENLERİ

* Tenis oynamak her spor dalı gibi kişiye pek çok şey kazandırır.
* Her Yaşsta başlayıp öğrenebilirsiniz ve yaşam bozunca oynayabilir yeni sporcu arkadaşlar edinirsiniz.
* Düzenlenen tenis organizasyonlarına ve turnuvalarına katılarak yeni kişilerle tanişabilir ve arkadaş çeverenizi genişletebilirsiniz.Her gecen gün öğreneceğiniz farklı vuruş sekilleri ve zamanla geliştireceğiniz kişisel tekniklerinizle teniste sıkılmadan eğlenerek ilerleyişinizi sürdürebilir ve böylece hayatınıza renk katabilirsiniz.
* Bayan ve erkek beraberce oynanabileceği gibi, ferdi veya takım olarak da oynayabilirsiniz.
* Sağlıklı yaşam beslenmeden, stress düzeyine, hareket etmekten, uyumaya tüm detayları kapsadığı için tenisi sadece bir spor olarak değıl aynı zamanda saplıklı yasam için destek amacıyla da değerlendirebilirsiniz. Spor yapmanın vücüttaki endorphin seviyesini arttırdığı uzun süredir bilinen bir gerçek dir. Tenis de yoğun şekilde hareket etmenizi sağlayarak fit ve mutlu olmanızı sağlar.
* Beden gücü kadar strateji gelistirmeyi de gerektiren tenis, kişiye kendisine olan güveni artmasını ve karar verme yetisini güçlendirir ve zeka gelişimine de büyük ölçüde katkı sağlamaktadir.
* Aile ile birlikte yapılabilecek spor dallarından biri olan tenis tüm aileye özelikle çocukların bedensel ve zihinsel gelişimi için idealdir ve gelecekleri için muhteşem bir seçenekdir.

YETİŞKİNLERE BAŞLANGIÇ DÜZEYİ GRUP TENİS EĞİTİM FIRSATI

Başlangıç seviye tenis eğitim fırsat programında 8 haftada oyuna dayalı antrenman metodu ile tenis raket tutuşu, ve temel teknik vuruşlar, backhand, forehand, servis atışı ve vole öğretilmektedir. 8 hafta süresince haftada 2 gün birer saat üzerinden toplam 16 saatlik eğitimler şeklinde oluşmaktadır.

TENİSİ EĞLENCE İÇİN YADA OYUNUNUZU BİR ÜST SEVİYEYE ULAŞTIRABİLMEK İÇİN TENİS OYNAYIN!

Tenis bir yaşam biçimidir ve sizi spordan alınabilecek hazzın doruk noktasına ulaştıran, özgürlüğü içinizde kıvılcımlandıran, dostluk albenisi içinde unutulmaz anlara imza attıran, rekabeti sevgi ile harmanlayarak yaşamınıza disiplin ve kararlılık getiren spordur.

Adımını attığınız tenis dünyasında yeni dostlar edinecek ve birlikte oynayabileceğiniz arkadaşlar tanışabileceksiniz.Bu asil sporla beraber vücudunuzun tüm kasları çalıştıktan sonra yıllara meydan okunabilecek sağlıklı bir fiziğe sahip olmanın zevkine varan, grup bilinciyle birlikte sosyal bir ortam oluşturmanın neşesini paylaşan kişilerden biri olmak istiyorsanız şimdi beyaz spor tenis ile başlamak için bizimle iletişime geçin…

BAŞLANGIÇ DÜZEYİ BİREYSEL TENİS EĞİTİM FIRSATI

Başlangıç seviye tenis eğitim fırsat programında 8 haftada oyuna dayalı antrenman metodu ile tenis raket tutuşu, ve temel teknik vuruşlar, backhand, forehand, servis atışı ve vole öğretilmektedir. 8 hafta süresince haftada 2 gün birer saat üzerinden toplam 16 saatlik eğitimler şeklinde oluşmaktadır.

İYİ BİR ÖRNEK OLMAK İÇİN…

Biliyoruz ki, ancak yetişkinlerin tenis oynaması veya spor yapması yoluyla çocuklarımıza örnek olabilir ve iyi sporcular yetiştirebiliriz. Fiziksel yönden sağlıklı olmanın yanı sıra, zihinsel ve duygusal gelişime gönül veren tüm yetişkinler ve çocuklar için eşi bulunmaz bir spordur. Bu bakımdan her yaşta öğrenilip geliştirilebilir.Tenis, son zamanların en popüler spor branşlarından bir tanesi ve her geçen gün ülkemizde daha bilinir hale geliyor. Bir kaç yıl öncesine kadar, zengin sporu diye adlandırılan tenis bu algıyı son yıllarda atmaya başladı. Ülkemizde ve Antalya bölgesinde düzenlenen üst düzey tenis turnuvaları ve ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden sporcularımızın sayısındaki artışla beraber, tenis oynayanların ve tenisi bir yaşam tarzı olarak görenlerin de bir hayli artmasından dolayı çok sevinçliyiz.

KEMER DAİMA TENİS KULÜBÜ hizmetinize sunmaktayız.

“Gelin Tenis Onayalım” çift maçları etkinliği düzenlemekteyiz.
Bilgi ve rezervasyon için 0 507 821 60 28

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle