Hoşgeldiniz  

Gaye Doğanoğlu kızını evlendirdi

Semih Köken | 22 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Ünlü iş kadını Nadire İçkale’nin oğlu İçkale Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İçkale ile JW Marriott Otel Satış Direktörü Ece Doğanoğlu, görkemli bir düğünle evlendi.

JW Marriot Otel’de düzenlenen düğünün ev sahipliğini Nadire İçkale ile gelinin annesi Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Belediye Meclis Üyesi AKP’li Gaye Doğanoğlu ve babası Arif Doğanoğlu üstlendi. Geceye Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra Özcan Sabancı, Nihat Özdemir, Ahu Aysal, İsmet Güral gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Düğün için İstanbul cemiyet hayatından çok sayıda seçkin isim de Ankara’ya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kıydığı nikahta Özcan Sabancı, Mehdi Eker, Abdülkadir Aksu ve Menderes Türel şahitlik yaptı. Karşılıklı imzaların ardından ilişkilerini resmileştiren İçkale çiftine, evlenme cüzdanını Özcan Sabancı verdi. Abdülkadir Aksu da, genç çifte evliliklerinin daimi olması için kendisinin ‘3s’ kuralını hatırlattı. Aksu, “Sevgi, saygı ve sadakat. Bunları hiçbir zaman hayatınızdan eksik etmeyin” dedi. Nikah töreninin ardından Enbe Orkestrası, sahneyi aldı. Orkestra, şarkılarıyla katılımcılara keyifli bir gece yaşattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle