Hoşgeldiniz  

Fransız çift Türkiye’den vazgeçmedi

Semih Köken | 19 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Fransız çift Türkiye’den vazgeçmedi

FRANSA’da yaşayan emekli makine mühendisi 73 yaşındaki Alain Ganther ile eşi emekli öğretmen 69 yaşındaki Lilyan Ganther, Türkiye’de tatil yapmaktan vazgeçmedi. 40 yıldır Türkiye’ye tatile gelen çift, bu yıl karavanlarıyla Demre’de 3 ay kalacak.

Fransa’nın Lyon kentinde yaşayan Alain Ganther ile Lilyan Ganther, son dönemde yaşananlara rağmen Türkiye’ye tatile gelmekten vazgeçmedi. Yıllardır tatillerini Türkiye’de geçiren çift bu yıl da tatil için Demre’ye geldi. Karavanlarıyla 40 yıldır tatil için Türkiye’yi tercih eden Ganther çifti, bu yıl 3 ay Sülüklü Plajı’nda tatil yapmaya karar verdi.

Bu yıl yola çıkacakları gün İstanbul’da patlama olduğunu söyleyen çift, “Yakınlarımız, çocuklarımız ‘gitmeyin’ diye çok yalvardı. Bizim yola çıkma kararlılığımız karşısında bizimle helalleştiler. Her yıl İtalya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan ve Bulgaristan üzerinden Türkiye’ye geliyoruz. Tüm olumsuz propagandaya rağmen Türkiye bizim için hiç değişmedi. İnsanlar aynı. Yardımsever ve konuksever. Ayrıca hiçbir güvenlik endişemiz yok. Karamsarlık ve korkumuz yok. Sürekli olarak çocuklarımıza, yakınlarımız ve dostlarımıza fotoğraflar gönderiyoruz. Türkiye’de hiçbir sorun olmadığını, Türkiye’ye gelmelerinde hiçbir engel bulunmadığın anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle