Hoşgeldiniz  

Finike’ye 180 kilometre kanalizasyon

Semih Köken | 06 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Finike’ye 180 kilometre kanalizasyon

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 180 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. Yaklaşık 32 milyon TL’ye mal olacak projeyle, ilçenin kanalizasyon sorunu tarihe gömülüyor.

Antalya sahillerinin kanaliasyon sorununu çözmek için dev yatırımları birbiri ardına hayata geçiren ASAT Genel Müdürlüğü İlçelerin yıllardır çözümlenemeyen, kangren haline gelmiş sorunları birer birer tarihe gömüyor. Gelecek nesillere tertemiz sahiller bırakmayı hedefleyen ASAT son olarak Finike’nin kanalizasyon proplemini çözmek için çalışma başlattı.
32 MİLYON TL
ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’de daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Sahilkent, Hasyurt, Turunçova, Yeşilyurt mahallelerine 180 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. Projenin 135 kilometresi tamamlandı. Kalan 45 kilometrelik hattın tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Kanalizasyon hattına 150’lik, 200’lük ve 300’lük beton borular ile 400’lük, 500’lük ve 600’lük korige borular döşeniyor. Yaklaşık 32 milyon TL’ye mal olacak projenin tamamlanmasıyla Finike sahillerinin ve denizinin geleceği kurtulacak.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle